sigla

Alexander Ballroom - Saloane evenimente

Restaurant nunta, Ballroom
0731-328-838, 0215-695-120

Salon Alexander Ballroom

1000 locuri

Alexander BallroomHall este cea mai mare sala de evenimente din Bucuresti, cu o capacitate de 1000 de persoane, in functie de SET-up-ul dorit: sitting, standing sau teatru. Vine in intampinarea dumneavoastra cu un design exterior frumos conturat, cu fantani arteziene, statuete, spatii verzi si terase precum si cu un foayer elegant si primitor de aproximativ 500 mp.

Sala Atena

300 locuri

Sala Atena are o capacitate de pana la 300 de persoane, cu un decor elegant si un foayer impresionant. Accesul se face prin foayer, fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa, inaltimea impresionanta a salilor, design-ul clasic, somptuozitatea candelabrelor, scafa cu lumini arhitecturale si corpurile de iluminat sunt elementele ce imprima si exprima unicitatea designului Alexander Ballroom.

Sala Sparta

300 locuri

Sala Sparta are o capacitate de pana la 300 de persoane, cu un decor elegant si un foayer impresionant. Accesul se face prin foayer, fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa, inaltimea impresionanta a salilor, design-ul clasic, somptuozitatea candelabrelor, scafa cu lumini arhitecturale si corpurile de iluminat sunt elementele ce imprima si exprima unicitatea designului Alexander Ballroom.

Sala Teba

300 locuri

Sala Teba are o capacitate de pana la 300 de persoane, cu un decor elegant si un foayer impresionant. Accesul se face prin foayer, fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa, inaltimea impresionanta a salilor, design-ul clasic, somptuozitatea candelabrelor, scafa cu lumini arhitecturale si corpurile de iluminat sunt elementele ce imprima si exprima unicitatea designului Alexander Ballroom.

Pentru Alexander Ballroom, consultă și:

profilul localului

meniuri nuntă - botez

galerie foto

website direct

profil facebook

inapoi sus

Trimitem solicitarea către Alexander Ballroom.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0731.328.838, 0215.695.120

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro