Toya Concept Events

sigla
Cernica, Str. Strandului nr. 101, Pantelimon  
0733-413-234

Invitați

min 50 / max 500

Parcare

da

Meniuri nuntă

de la 71 euro

Meniuri botez

de la 63 euro

Toya Concept Events - Locatia ta de basm! dispune de doua corturi de lux pentru evenimente, pozitionate intr-o superba zona verde si linistita, in imediata apropiere a lacului si a padurii Cernica.

Datorita celor 10.000 de m2 de verde exclusiv, Toya Concept Events are avantajul de a organiza evenimente in ambele corturi festive in acelasi timp, totodata mentinandu-si promisiunea de a pastra intimitatea oaspetilor si calitatea inalta a serviciilor oferite.

Spre deosebire de un spatiu inchis, integrarea saloanelor in verdele exclusiv al Toya Concept Events le permite invitatilor sa se relaxeze pe canapelele din gradina, la mesele de cocktail si sa se bucure de privelistea mirifica pe care o ofera copacii inalti de zeci de metri.

De asemenea, interiorul saloanelor festive au ca avantaj flexibilitatea si crearea de personalized corners - astfel, clientii pot intra intr-un joc al imaginatiei, creand diverse elemente, cu nota personala, precum difuzarea amintirilor vizuale pe un video-proiector, amenajarea unui photo booth, a unui story corner... iar ideile pot continua.

Va asteptam cu mare drag sa pasiti in lumea noastra de basm cu feti frumosi si zane unde serviciile de cea mai inalta calitate vor fi la inaltimea asteptarilor dumneavoastra si nu numai.

Actualizare recentă - iunie 2024

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2024 / 2025

NUNTA Noiembrie 2024 – 12% reducere

NUNTA tot timpul anului – Duminica 10% reducere / Vineri 15% reducere

BOTEZ tot timpul anului indiferent de zi – 20 euro reducere

CUNUNIE indiferent de zi tot timpul anului – 35% reducere
MENIURI NUNTĂ - ultra all inclusive, de la 71 euro MENIU BOTEZ - ultra all inclusive, de la 63 euro MENIURI CUNUNIE - ultra all inclusive, de la 56 euro BANCHET / MAJORAT - ultra all inclusive, de la 46 euro
Pentru oferte și meniuri personalizate, menționați LOCALURI.ro când contactați Toya Concept Events.
Arată-mi ofertele

SALOANE

ECLIPSE EXCLUSIVE VENUE
50-180 persoane
Amado Events - Petit Ballroom Amado Events - Petit Ballroom Amado Events - Petit Ballroom Amado Events - Petit Ballroom
HULALA GRAND BALLROOM
130-500 persoane
Amado Events - Grande Ballroom Amado Events - Grande Ballroom Amado Events - Grande Ballroom Amado Events - Grande Ballroom
Arată-mi saloanele

Pentru Toya Concept Events, consultă și:

saloanele meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Toya Concept Events

Gratuit, direct și fără comision

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Trimitem solicitarea către Toya Concept Events, care te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește aici termenii de utilizare.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0733-413-234