sigla

American Ballroom

Pantelimon, Bd. Basarabiei nr. 256 (incinta Faur, Poarta 1), Bucuresti  
Pipera, Sos. Pipera nr. 48-50, Bucuresti  
Militari, Bld. Preciziei nr. 3, Bucuresti  
0756-116-009, 0758-839-395, 0756-066-713
Capacitate
min 50 / max 300 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE APRILIE 2020

American Ballroom vă stă la dispoziție pentru a vă organiza evenimentul perfect: indiferent dacă este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere aniversară, o reuniune de familie sau de o reuniune corporatistă, veți beneficia de o locație specială și de cele mai bune servicii oferite de o echipă de profesioniști.

Ne recomandă facilitățile de ultimă generație, spațiile flexibile și atenția pe care o acordăm fiecărui detaliu. Vă punem la dispoziție trei locații (în Militari, Pipera și Pantelimon), cu un total de 11 saloane de evenimente, cu arhitectură și finisaje distincte, care pot răspunde celor mai sofisticate cerințe.

Meniurile diversificate, întotdeauna proaspete, sunt concepute și atent verificate de maeștri în gastronomie, cu experiență în organizarea de evenimente și pot satisface cele mai exigente cerințe în materie de preparate culinare.

Echipa American Ballroom este pregătită pentru a oferi o suită de servicii suplimentare. Asigurăm decorurile pentru sală și pregătim totul după preferințele voastre, cum ar fi aranjamente florale (mese și prezidiu), baloane, decoruri personalizate (mese, scaune etc.), cadouri (mărturii sau cadouri personalizate pentru participanții la seminarii, conferințe etc.), invitații, meniuri, cartonașe personalizate, bar de fructe, cascadă de ciocolată, sculpturi în gheață, agenți de pază, hostess, servicii foto și video, lumini, sonorizare, traducere simultană, consiliere de specialitate etc.

Vă oferim o experiență unică, personalizată, la cele mai înalte standarde. Atmosfera elegantă și caldă, relaxată și impresionantă pe care o punem la dispoziție, tehnologia de ultimă oră, servirea impecabilă și preparatele rafinate pe care le oferim constituie combinația potrivită pentru un eveniment de bun gust.

OFERTE ȘI MENIURI 2020 / 2021 - NUNȚI, BOTEZURI

SUPER OFERTA NUNTA ALL INCLUSIVE - 65 euro Vezi toate meniurile

Trimitem solicitarea către American Ballroom.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0756-116-009, 0758-839-395, 0756-066-713

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro