— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

American Ballroom

Restaurant nunta, Ballroom, Cort nunta
Bd. Basarabiei nr. 256 (incinta Faur, Poarta 1), Pantelimon - Bucuresti
0756-116-009, 0741-084-441
Capacitate
min 50 / max 300 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE SEPTEMBRIE 2018

American Ballroom va pune la dispozitie 6 saloane de evenimente: New York, Hollywood, Las Vegas, Miami, Chicago, cortul de evenimente Los Angeles, care pot acomoda confortabil peste 1000 de persoane, alaturi de o superba gradina si un lobby generos pentru conferinte.

Ambianta eleganta, imbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor sofisticate ale clientilor nostri si chiar sa depaseasca asteptarile acestora!

Personalul prietenos, profesionist si cu o vasta experienta organizatorica se va asigura ca evenimentul dumneavostra sa fie de exceptie si sa lase o impresie memorabila. Ne recomanda serviciile profesioniste personalizate, atentia genuina pe care echipa noastra o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe experienta in organizarea de evenimente de amploare.

Pe langa ambianta rafinata, serviciile profesioniste personalizate si personalul prietenos, American Ballroom pune la dispozitia clientilor o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretentii.

Un vis sau o dorinta... posibilitatile de realizare sunt nenumarate!

OFERTE ȘI MENIURI 2018 / 2019 - NUNȚI, BOTEZURI

SUPER OFERTĂ NUNTĂ ALL INCLUSIVE - 65 €
Vezi toate meniurile

Trimitem solicitarea către American Ballroom, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0756.116.009, 0741.084.441

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro