sigla

American Ballroom - Saloane evenimente

Restaurant nunta, Ballroom, Cort nunta
0756-116-009, 0758-839-395, 0756-066-713

Salonul Las Vegas - Pantelimon

170 locuri la mese, 300 mp

Cu o suprafata totala de 300 mp si o capacitate de 170 de locuri la mese, Salonul Las Vegas este locul unde stilul, luxul si rafinamentul se imbina armonios intr-un spatiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile.

Salonul Las Vegas pune la dispozitia clientilor o camera special echipata pentru miri si/sau invitati. Totodata, bucataria proprie, echipata si utilata la cele mai inalte standarde, va oferi clientilor meniul potrivit oricarui tip de evenimente.

Salonul Miami - Pantelimon

170 locuri la mese, 300 mp

Cu o suprafata totala de 300 mp si o capacitate maxima de 170 de locuri la mese, Salonul Miami raspunde tuturor clientilor care ne aleg pentru evenimentul special din viata lor, cu o vasta experienta organizatorica, atentie sporita asupra tuturor detaliilor si servicii profesioniste.

Ambianta rafinata si personalul prietenos sunt doar cateva dintre atuurile Salonului Miami. Pe langa acestea, ne recomanda o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, si la cele mai inalte standarde, suita de servicii complementare si nu in ultimul rand, dorinta de-a va implini visul.

Salonul Hollywood - Pantelimon

300 locuri la mese, 500 mp

Cu o suprafata totala de 500 mp si capacitate maxima de 300 de locuri la mese, Salonul Hollywood este locul unde stilul, luxul si rafinamentul se imbina armonios intr-un spatiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile.

Salonul Hollywood pune la dispozitia clientilor o camera special echipata pentru miri si/sau invitati. Totodata, bucataria proprie, echipata si utilata la cele mai inalte standarde, va oferi clientilor meniul potrivit oricarui tip de evenimente.

Salonul New York - Pantelimon

150 locuri la mese, 300 mp

Cu o suprafata totala de 300 mp si cu o capacitate maxima de 150 de locuri la mese, Salonul New York ofera un spatiu special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare si totodata, de clasa. Salonul New York este locul in care stilul, luxul, rafinamentul si eleganta se imbina armonios, transformand un simplu eveniment intr-unul memorabil.

Salonul New York pune la dispozitia clientilor o camera special echipata pentru miri si/sau invitati. Totodata, bucataria proprie, echipata si utilata la cele mai inalte standarde, va oferi clientilor meniul potrivit oricarui tip de evenimente.

Salonul Chicago - Pantelimon

100 locuri la mese, 220 mp

Cu o suprafata totala de 220 mp si o capacitate maximaa de 100 de locuri la mese, salonul Chicago raspunde tuturor clientilor care ne aleg pentru evenimentul special din viata lor, cu o vasta experienta organizatorica, atentie sporita asupra tuturor detaliilor si servicii profesioniste.

Ambianta rafinata si personalul prietenos sunt doar cateva dintre atuurile Salonului Chicago. Pe langa acestea, ne recomanda o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, si la cele mai inalte standarde, suita de servicii complementare si, nu in ultimul rand, dorinta de-a va implini visul.

Cortul Los Angeles - Pantelimon

220 locuri la mese, 350 mp

Cu deschidere direct catre American Garden si o suprafata de 350 mp, are o capacitate cuprinsa intre 130 si 220 persoane (locuri la mese) si este locul ideal pentru o petrecere de vara, eleganta si rafinata.

Poate gazdui, de asemenea, si evenimente corporate (petreceri de firma, lansari produse, gale, seminarii etc.) de pana la 400 de persoane. Pune la dispozitia clientilor bucatarie proprie, echipata si utilata la cele mai inalte standarde, oferind clientilor meniul potrivit oricarui tip de evenimente.

Salonul Royal - Pipera

400 locuri la mese, 550mp

Cu o suprafata totala de 550 mp si o capacitate de la 150 la 400 de locuri la mese si 700 locuri in picioare, salonul Royal este special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare si, totodata, de clasa, oferind o experienta de neuitat clientilor nostri.

American Ballroom Pipera a proiectat o structura a salii de tip open space, fara stalpi interiori de sustinere, asa ca poti aranja invitatii exact cum vrei tu, astfel incat acestia sa beneficieze de cea mai buna vizibilitate!

Salonul Glamour - Pipera

160 locuri la mese, 260mp

Salonul Glamour ofera o ambianta calda, rafinata si eleganta, potrivita oricarui tip de evenimente cu un numar mediu de participanti. Avand o suprafata totala de 260 mp, incaperea are o capacitate de la 100 la 160 locuri la mese si poate constitui locul ideal pentru o nunta de vis.

Cu un concept regal, salonul este decorat in stilul clasic, predominante fiind culorile alb, albastru si auriu. Decoratiunile rafinate si oglinzile de pe peretii laterali creeaza o atmosfera luxoasa, dar intima. Corpurile de iluminat, realizate special pentru acest spatiu, transforma serile intr-un curcubeu de reflexii si de straluciri.

Un alt element decorativ, plasat in spatele mesei de prezidiu, este reprezentat de o oglinda uriasa, incadrata de coloane si de usile de acces, acest spatiu devenind astfel principalul punct de interes al interiorului.

Salonul Elegance - Militari

190 locuri la mese, 420

Cel mai nou salon American Ballroom Militari are o suprafata de 420 mp si o capacitate de pana la 190 de persoane si este proiectat fara stalpi interiori, astfel ca invitatii se vad intre ei, iar aranjatul meselor se poate face dupa bunul tau plac.

Decorul rafinat recomanda salonul Elegance Militari drept cadrul potrivit oricarui tip de evenimente, de la o nunta clasica la un botez sau o petrecere corporate. Designul exceptional, completat de facilitatile si serviciile oferite, contribuie la organizarea unui moment unic pentru fiecare dintre clientii nostri.

Albul, negrul si auriul sunt culorile folosite pentru decor, un element spectaculos constituindu-l peretele placat integral cu oglinzi.

Salonul Style - Militari

100 locuri la mese, 200mp

Cu o suprafata de 200 mp, un design modern si o capacitate de pana la 100 de persoane, salonul Style Militari este ideal pentru evenimente mai restranse, dar distinse.

De la modern la clasic, de la social la corporatist, stilul salonului este adecvat oricarui gen de eveniment. Gama cromatica aleasa de aceasta data este una calda, ce combina nuante de auriu si alb cu negrul mochetei.

Salonul Luxury - Militari

150 locuri la mese, 240mp

Dedicat evenimentelor intime, unde numarul participantilor nu depaseste 150 de persoane, salonul Luxury Militari se intinde pe o suprafata de 240 mp si este locul in care stilul, rafinamentul si romantismul se imbina armonios.

Culorile dominante sunt alb si turcoaz, indulcite pe alocuri de tonurile aurii ale detaliilor minutios plasate. Amplasamentul mesei de prezidiu este scos in evidenta de o oglinda de mari dimensiuni, iar corpurile de iluminat, cu patina de bronz si auriu, te duc cu gandul la timpuri indepartate, romantice, pretioase.

Consultă și:

saloanele American Ballroom

meniuri nuntă - botez

www.americanballroom.ro

inapoi sus

Trimitem solicitarea către American Ballroom, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0756-116-009, 0758-839-395, 0756-066-713

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro