— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Complex Cernica

Restaurant nunta, Nunta in aer liber
, Str. Strandului, padure - lac Cernica, Bucuresti  
021-352-2350, 0767-741-121
Capacitate
min 30 / max 200 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE NOIEMBRIE 2018

Complexul Cernica este amplasat in mijlocul naturii, la marginea padurii si a lacului Cernica. Arhitectura unica din anul 1963, aleile pietruite, locul de joaca pentru copiii, copacii, verdeata, iepurii, ratele, paunii si gastele care se plimba in voie, creeaza un colt de rai! La doar 8,6km de centrul Bucurestiului, va asteptam cu drag sa apreciati meniurile traditionale intr-o ambianta placuta si primitoare.

EVENIMENTE IN AER LIBER
Toate evenimentele speciale din viata dumneavoastra pot fi petrecute si in aer liber. Pontonul va sta la dispozitie pentru organizarea cununiilor, camping-ul pentru o o reuniune de liceu, terasa pentru orice eveniment, iar locul de joaca pentru ziua de nastere a copilului.

Farmecul locatiei este dat de imprejurimile si peisajele care o inconjoara, dar si de pontonul care ofera momente de relaxare si confort. Pe Ponton aveti posibilitatea de a admira si diversitatea pasarilor de pe lac: gaste, rate dar si gratioasele lebede.

Terasa complexului va ofera posibilitatea petrecerii unei zile minunate in mijlocul naturii. Amplasata intr-un mediu natural de exceptie ce va ofera in zilele calduroase de vara umbra copacilor si frumusetea diverselor specii de flori, terasa este locul ideal de a va deconecta de grijile cotidiene.

Pentru cei mici am pregatit un loc de joaca la marginea padurii. In acest cadru copiii se pot desfasura in voie, intr-o admosfera distractiva. Se pot organiza petreceri sau zile aniversare.

Campingul ofera 8 casute din lemn a cate 2 locuri fiecare, si un gratar unde puteti pregati o masa delicioasa in aer liber. Se pot organiza petreceri de neuitat.

Trimitem solicitarea către Complex Cernica, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

021.352.2350, 0767.741.121

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro