— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Conacul Ambient

Categorie: Ballroom
Braşov, Str. Griviței nr. 5, Cristian, Braşov  
0756-158-181
Capacitate
min 80 / max 200 invitați
Parcare
proprie
INFORMAȚII ACTUALIZATE IANUARIE 2019

Maretia visului tau prinde contur in cadrul unei locatii deosebite! Evenimnetul tau la Conac, poate fi experienta unica, deosebita si maiestuoasa, atat pentru tine cat si pentru invitatii tai!

Conacul Ambient iti propune doua sali de evenimente atat pentru 200 de meseni cat si pentru un eveniment mai restrans de 100 de invitati. Pe langa boierestile sali, unde resimtim stilul arhitectural sasesc si note traditionale, locatia dispune si de o gradina unde se poate desfasura ceremonia reigioasa, un foisor, o piscina, un loc pentru foc de tabara si chiar o terasa cu o capacitate de 50 de persoane.

In inima tarii, la poalele muntilor, intr-un sat plin de traditii evenimentul tau poate fi unul de basm! Poti avea toti invitatii aproape, acestia putand fi cazati in cadrul Conacului, unde camerele boieresti imbracate in asternuturi dalbe, impodobite cu brodeii iscusite cu motive florale sasesti, vor transpune fiecare participant in vechile timpuri regale.

Fie ca organizezi un evenimnet privat sau corporate, seminarii sau intalniri de afaceri, iti venim in sprijin pentru organizarea acestuia cu toate cele necesare.

Consultă și:

galerie foto

inapoi sus
Informații/ rezervări

0756.158.181

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro