— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Concorde Old Bucharest Hotel

Centrul Vechi, Central, Spl. Independentei nr. 2D, Bucuresti  
0772-095-290, 0314-335-335
Capacitate
min 20 / max 100 invitați
Parcare
cu plată
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE OCTOMBRIE 2019

Concorde Old Bucharest este un hotel nou de 4 stele, localizat in Centrul Vechi al Bucurestiului, intr-o cladire complet noua, cladita pe un teren-monument istoric, situata la intersectia celei mai vechi strazi din Capitala - Strada Franceza - cu una dintre arterele principale ale orasului, Splaiul Independentei.

Hotelul dispune de 38 de camere si de doua sali de evenimente, integral dotate pentru organizarea evenimentelor corporate si sociale. Una dintre cele mai impresionante sali de evenimente de la Piata Unirii din Bucuresti, acest spatiu este elegant, modern si versatil.

Cu un design in stil neoclasic, Sala Paris creaza acea atmosfera speciala pe care sigur o doresti pentru evenimentul tau. Capacitatea salii este de 100 de persoane in stil teatru, 60 in stil banquet, 36 cabaret, 30 in stil U-shape sau careu.

Pentru cei care doresc un spatiu nonconformist si boem, Sala Bordeaux poate gazdui petreceri private, expozitii, lansari de produs, degustari de vin si concerte, intr-o atmosfera inconfundabila de istorie autentica. Desi capacitatea salii Bordeaux este una potrivita pentru evenimente restranse (55 de locuri in stil cabaret, 42 in stil teatru, 32 U-shape sau 28 tip careu), in cazul unei recepții, spatiul este suficient de generos pentru 90 de persoane.

Atunci cand optezi pentru o sala de evenimente la Concorde Old Bucharest Hotel, ai urmatoarele beneficii:

  • localizarea convenabila, in Centrul Vechi, la doi pasi de Piata Unirii si numeroase mijloace de transport in comun (inclusiv doua magistrale de metrou)
  • designul elegant al hotelului, care si-a pastrat fatada originala din secolul al XIX-lea, impresioneaza placut
  • atmosfera primitoare din interiorul hotelului creaza o stare de spirit excelenta pentru oaspetii vostri
  • serviciile si facilitatile impecabile ale hotelului cuceresc oaspetii inca de la prima vizita, atunci cand petrec o zi in salile de evenimente sau o noapte intr-una dintre cele 38 de camere ultraconfortabile si cochete
  • parcare contra-cost si in limita disponibilitatii.

Trimitem solicitarea către Concorde Old Bucharest Hotel, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0772-095-290, 0314-335-335

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro