sigla

Cosmopolitan Ballroom

Romexpo, B-dul Poligrafiei nr. 69, Bucuresti  
0745-577-888
Capacitate
min 10 / max 200 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE APRILIE 2020

Orice poveste sau vis devine realitate la Cosmopolitan Ballroom, locatia potrivita pentru toti cei care isi doresc evenimente elegante si rafinate.

Este situat in zona de nord a Bucurestiului, in cadrul hotelului de patru stele Best Western Plus Expocenter. Atat ballroom-urile cat si salile de conferinta, ajuta la creearea evenimentului perfect.

Daca esti in cautarea unui local care sa gazduiasca ziua ta speciala, Cosmopolitan Ballroom este alegerea perfecta. Vă stam la dispozitie cu cinci saloane care imbina atat cultura traditional romaneasca cat si aerul international modern, intr-un mod cat mai placut si memorabil.

Cosmopolitan Ballroom are o echipa profesionista de event planning, creata special pentru a va oferi evenimentul mult dorit. Serviciile, preparatele si bautura oferite sunt la cele mai inalte standarde. Locatiile sunt special amenajate pentru a satisface si cele mai pretentioase gusturi.

Fie că organizați un eveniment privat sau public, seminarii sau întâlniri de afaceri, vă garantăm experiența unui eveniment de neuitat.

OFERTE ȘI MENIURI 2020 / 2021 - NUNȚI, BOTEZURI

Date disponibile 2020! Aranjamente florale cadou și 5% discount.
MENIU STANDARD NUNTA SAU BOTEZ - 39 euro TVA inclus Vezi toate meniurile

Trimitem solicitarea către Cosmopolitan Ballroom.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0745.577.888

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro