sigla

First Events & Weddings

Opera, Central, Calea Plevnei nr. 59 A, Bucuresti  
0756-072-311, 0213-195-160
Capacitate
min 30 / max 120 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

Evenimentele speciale din viata dumneavoastra, nunti, botezuri si aniversari au parte de aceeasi atentie la First Events & Weddings din cadrul hotelului Siqua.

Ca sa nu ai surprize neplacute si sa nu te copleseasca detaliile, noi gandim lucrurile, le organizam, le desfasuram ca si cum le-am face pentru noi.

Partea buna este ca ne gasiti in zona zero a Bucurestiului, langa Opera Nationala Romana, accesul fiind usor din orice parte veniti. Cele doua saloane, Amarillis si Giglio, ce imbina stilul clasic cu cel modern, vin in intampinarea dumneavoastra pentru orice tip de eveniment.

Pe langa meniurile atractive va punem la dispozitie si servicii de cazare la preturi avantajoase, décor salon si aranjamente florale, parcare gratuita si multe alte facilitate pe care va invitam sa le descoperiti.

Salon Amarillis - capacitate 70-120 persoane - un salon elegant, decorat cu candelabre de cristal in stil venetian si interioare rafinate reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru o nunta reusita, un botez deosebit sau orice alt tip de eveniment.

Salon Giglio - capacitate 30-50 persoane - pentru nunti si cununii sarbatorite alaturi de familie si prietenii apropiati va oferim un cadru intim care poate primi 50 de oaspeti.

Pentru First Events & Weddings, consultă și:

saloanele

galerie foto

website direct

profil facebook

inapoi sus

Trimitem solicitarea către First Events & Weddings.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0756.072.311, 0213.195.160

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro