sigla

Grădina Vlahiia

Snagov, Str. Albăstrelelor nr. 24, Snagov  
0729-883-109
Capacitate
min 30 / max 150 invitați
Parcare
nelimitat
Website direct
vizitează
Informații actualizate august 2022

Gândit ca o oază de tihnă și omenie în apropiere de București, în Snagov Sat, Grădina Vlahiia este un loc de poveste, un sat românesc autentic în miniatură, un loc de răgaz și un spațiu pentru orice tip de evenimente.

Casele maramureșene, loc de pace și revigorare, sunt case vechi, autentice, strămutate cu întregul lor univers, rânduit după obicei și tradiție, cu ii, icoane, ștergare, cergi și unelte. Găzduirea oaspeților în aerul primitor al odăilor ca de la țară, este prevăzută cu toate utilitățile necesare confortului modern.

Restaurantul nostru este un loc cald care îți vorbeste despre familie, istorie și despre o lume pe care doar ne-o putem imagina astăzi. Este, totodată, locul în care se întâlnesc ideile creative ale echipei din bucătărie, pregătită să folosească darurile din curte și să prepare bucate alese, atât tradiționale, cât și internaționale.

Muzeul Icoanei, copia fidelă a Mănăstirii Dintr-un Lemn din judetul Valcea, relevă toate detaliile originalului, iar colectia de icoane numără peste o sută de exemplare originare din Grecia, Rusia și România.

În fermă, hrănirea și adăparea animalelor, țesălatul, potcovirea cailor și poneilor, mulsul vacilor, culesul ouălor din cuibare, prepararea brânzeturilor, untului și a smântânii, precum și treburile din grădină - toate sunt rod al pasiunii creative care păstrează vie datina românească.

EVENIMENTE PRIVATE ȘI CORPORATE

  • Nunți, petreceri de botez și botezuri religioase
  • Cununii civile și religioase
  • Aniversări și alte petreceri
  • Ateliere creative pentru copii și diverse serbări
  • Prezentări, conferințe
  • Teambuilding-uri sau întâlniri interne
  • Cocktail și Garden Party

Servicii asigurate: meniu personalizat, suport tehnic, săli de conferințe și diverse locații în funcție de eveniment, proiector, ecran de proiecție, flip chart, parcare pentru numar nelimitat de mașini.

Pentru Grădina Vlahiia, consultă și:

fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Grădina Vlahiia

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0729-883-109