— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Hotel Restaurant Casa de Piatra

Pantelimon, Bld. Biruintei nr. 500, Pantelimon  
0767-079-463
Capacitate
min 40 / max 350 invitați
Website direct
vizitează
Parcare
200 locuri
INFORMAȚII ACTUALIZATE MAI 2019

Situat intr-o zona celesta, departe de agitatia orasului modern, Hotelul Restaurant Casa de Piatra este oaza de liniste pe care o cautati, atat pentru relaxarea cotidiana, cat si pentru calatoriile pe care le intreprindeti in interes de afaceri.

Design-ul simplu si elegant, fara detalii inutile, ofera o nota de senzualitate si intimitate oaspetilor nostri. Pentru orice tip de evenimente, echipa restaurantului garanteaza succesul asteptat.

Rafinamentul culinar ce imbina traditie, eleganta, prezinta cartea noastra de vizita in fata oaspetilor nostri, pe care ii consideram speciali. Personalul ospitalier, gastronomia excelenta, serviciile de inalta calitate oferite de Casa de Piatra, cat si sistemul de management organizational, o recomanda ca locatie pregatita sa faca fata cu profesionalism oricarei provocari.

Disponibilitate de cazare hotel 40 persoane in camere duble cu baie proprie. Design-ul camerelor este concentrat pe crearea unei atmosfere relaxante, care ofera oaspetilor mult dorita stare de bine si confort la cele mai inalte standarde.

Pret cazare 130 lei camera / noapte, mic dejun la cerere 25 lei / persoana. Camerele ofera urmatoarele facilitati: microclimat individual, cosmetice de baie, televiziune prin satelit.

Dispunem de parcare gratuita si pazita in incinta locatiei, pentru 200 de autoturisme.

Trimitem solicitarea către Hotel Restaurant Casa de Piatra, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0767-079-463

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro