sigla

ibis Styles Bucharest City Center

Cismigiu, Central, Str. Știrbei Vodă nr. 146, Bucuresti  
0374-492-700
Capacitate
min 40 / max 90 invitați
Meniuri botez
de la 40 euro
Parcare
47 locuri
Website direct
vizitează
Informații actualizate decembrie 2021

Oamenii inspirati colectioneaza amintiri @ ibis Styles Bucharest City Center! Avem grija ca evenimentele speciale din viata ta sa se transforme in clipe de colectie, pe care le imparti cu cei dragi pentru totdeauna.

Fie ca este vorba despre nunta, botez, aniversare, onomastica sau un alt eveniment pe care doresti sa il celebrezi, iti punem la dispozitie atat intreaga expertiza a unei echipe de profesionisti talentati si dedicati, cat si farmecul celui mai chic, prietenos si primitor boutique hotel din centrul Bucurestiului.

Evenimentul tau, in grija unei echipe de profesionisti pasionati!

Oferim pachete de eveniment incepand de la 40 Euro/persoana, ce includ decoratiunile - fete de masa, huse scaune, aranjamente florale - cat si elementele de design personalizat - placute nominale pe mese, meniuri, lista invitatilor, schita salii si aranjamentul la mese.

Iti punem la dispozitie o sesiune de degustare cu meniul personalizat pe gustul tau si de asemenea, indiferent de optiunea ta, primesti un tort delicios, cadou din partea casei.

Bucura-te de tot confortul noului loc de intalnire din centrul Bucurestiului, situat pe strada Stirbei Voda, in apropiere de Parcul Cismigiu.

Sa inceapa petrecerea!

Pentru ibis Styles Bucharest City Center, consultă și:

fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la ibis Styles Bucharest City Center

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0374-492-700