INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Nr. 3 din 2021

Vă mulțumim pentru utilizarea portalurilor LOCALURI.ro și LocațiiNuntăBucurești.ro. Completarea formularelor, solicitarea și primirea ofertelor pentru evenimentul dumneavoastră este complet gratuită, fără comisioane, fără taxe și presupune acordul dumneavoastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Așteptăm sugestii și întrebări prin email la bucuresti@localuri.ro.

IMPORTANT

Datele dumneavoastră personale colectate prin intermediul formularelor de solicitare ofertă vor fi distribuite către organizatorii de evenimente parteneri ai celor două portaluri. Reprezentanții localurilor vor lua legătura direct cu dumneavoastră, la numărul de telefon ori adresa de email menționată în formular.

Dacă ați optat pentru contactarea unui singur local, direct din pagina dedicată acestuia, veți primi ofertă doar de la acel organizator.

Dacă ați optat pentru trimiterea unei cereri prin formularul general (www.localuri.ro/solicit-oferta.html sau www.localuri.ro/solicit-oferta-lnb.html), atunci veți primi oferte separate de la toți partenerii interesați să oferteze evenimentul dumneavoastră.

Dacă nu sunteți de acord să primiți oferte pentru eveniment (fie prin email, fie telefonic), vă rugăm nu completați formularele de solicitare oferte.

Prelucrarea datelor furnizate de dumneavoastră se face în vederea distribuirii acestora către localurile organizatoare de evenimente festive înscrise pe Portal, cu unicul scop de a vă oferi oferte de prețuri, promoții, reclame și unelte de marketing privind evenimentul pentru care acestea sunt solicitate.

Temeiul juridic al prelucrării datelor cu caracter personal mai sus amintite îl constituie consimțământul dumneavoastră, manifestat explicit atunci când efectuați click sau tap pe casetele "DA! VREAU OFERTE" sau "De acord, VREAU OFERTĂ" de pe Portal.

Prelucrarea datelor personale se va face în toată perioada necesară realizării scopurilor de mai sus, cuprinsă între data furnizării acestora și cea de-a 30-a zi calculată de la data evenimentului festiv comunicat de dumneavoastră.

Conform dispozițiilor Regulamentului 2016/679 al Parlamentului și Consiliului European privind Protecția Datelor, denumit în continuare generic GDPR, vă informăm că societatea ZAPO DIGITAL srl, cu sediul social în București sector 6, Splaiul Independenței nr. 273, CUI 35832644, email bucuresti@localuri.ro, în calitate de administrator al site-urilor www.localuri.ro și www.locatiinuntabucuresti.ro, denumite în continuare generic Portal, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați prin formularul de cerere eveniment sau contact, precum: nume, email și telefon; tip, dată, buget și alte detalii eveniment.

Conform GDPR, beneficiați de:

   1. dreptul de a vă retrage în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării;
   2. dreptul de acces la datele prelucrate;
   3. dreptul la rectificarea, ștergerea și portabilitatea datelor;
   4. dreptul de restricționarea prelucrării;
   5. dreptul de a vă opune prelucrării și alte drepturi prevăzute de regulament.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, însă refuzul dumneavoastră are drept consecință imposibilitatea transmiterii cererii de eveniment către Portal și organizatorii de evenimente festive precum și imposibilitatea de a primi oferte și informații despre evenimente, produse și servicii ale Portalului și partenerilor acestuia.

ACUM, SOLICITĂ OFERTĂ PENTRU EVENIMENTUL TĂU!

Vă ajutăm să obțineți oferte personalizate pentru evenimentul dumneavoastră
de la locații premium din București și împrejurimi.
BOTEZ      NUNTĂ      ALTCEVA
VREAU OFERTĂ
Nuntă
Botez
Corporate

Completează   ➜