— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Jardin des Merveilles

Pipera, Str. Petricani nr. 11D, Bucuresti  
0737-100-100
Capacitate
min 60 / max 300 invitați
Website direct
vizitează
Parcare
proprie
INFORMAȚII ACTUALIZATE MAI 2019

Jardin des Merveilles este singurul complex de nunti din Bucuresti care este situat pe malul unui lac, fara sa fie in afara orasului.

Saloanele sunt inconjurate de natura, vegetatie naturala, fiecare salon avand terasa cu vedere spre lac unde pot fi amenajate mese in aer liber, pajiste pe care se poate pregati berbecut la protap si pontoane unde pot fi oficiate cununii religioase.

Fara sa fie nevoie de prea mult noroc puteti sa intalniti rate salbatice, fazani sau lebede, sa admirati apusul de soare in timp ce pe luciul apei se reflecta imaginea manastirii Plumbuita. Jardin des Merveilles gazduieste cinci saloane - Capricci Bianchi, Moonlight, Ivory si cele mai noi locatii, White Piano si Posh.

Saloanele au o capacitate minima de 30 si maxima 600 persoane si terasa proprie cu vedere catre lac. Terasele saloanelor sunt izolate prin stalpi corintici si recreeaza atmosfera seratelor marilor imperii ale Antichitatii.

Jardin des Merveilles poate gazdui toate tipurile de evenimente, spre exemplu:

  • Intalniri de afaceri
  • Dineuri / pranzuri de afaceri sau cu caracter social
  • Baluri, banchete, majorate, petereceri aniversare, baluri absolvire, petreceri cu muzica house/trance/electro, petreceri corporatiste, nunti, botezuri
  • Cocktailuri
  • Lansari de produse
  • Concerte de interior
  • Conferinte, seminarii, workshopuri, targuri
  • Training, teambuilding
  • Evenimente sociale si culturale: lansari de carte, expozitii, spectacole, licitatii, lansari de disc, lansari de colectii vestimentare, etc.
  • Receptii

Pornind de la teme si idei de divertisment, Jardin des Merveilles va asigura consultanta si logistica necesara pentru a va oferi evenimente cu adevarat personalizate.

Jardin des Merveilles percepe avans doar 10% la semnarea contractului, pentru oricare dintre meniurile din oferta.

Doriti un salon de evenimente intr-adevar maiestuos? Press House Ballroom gazduieste mai multe saloane pentru toate gusturile. Sunt adevarate ballroom-uri, fiecare cu o arhitectura deosebita bazate pe devotament, pasiune si profesionalism - detalii aici.

Trimitem solicitarea către Jardin des Merveilles, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0737.100.100

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro