sigla

Jollero Ballroom & Events - Saloane evenimente

Restaurant nunta, Ballroom
0748-116-938

Salonul Grand

100-270 locuri la mese, 500 persoane cocktail

Daca evenimentul vostru se doreste a fi unul de exceptie si se adreseaza unui numar mai mare de participanti, va recomandam sa alegeti Jollero Grand Ballroom, un salon conceput nu doar pentru a impresiona prin somptuozitate, generozitatea spatiului si frumusetea detaliilor, ci si prin functionalitate, intreg perimetrul sau fiind menit sa va ofere cadrul unei petreceri de nunta sau botez impecabile!

Jollero Grand garanteaza grandoarea ceremoniei voastre. Alegeti Grand pentru o atmosfera extravaganta! Salonul dispune de Camera Miresei, Receptie si Terasa.

Salonul Ambiance

40-120 locuri la mese, 350 persoane cocktail

Un cadru mai restrans si intim nu inseamna austeritate. Daca doriti sa organizati o nunta sau un botez pentru un numar mai mic de participanti, Jollero Ambiance Ballroom este salonul ideal, beneficiind de lumina naturala, candelabre, lumini ambientale, camera miresei si acces la terasa adiacenta.

Decorat in stil boem elegant cu o ambianta calda si accente Hollywood chic, acest salon situat la etaj, imprima o personalitate distincta receptiei pentru amintiri memorabile. Alegeti Ambiance pentru o atmosfera exclusivista! Salonul dispune de Camera Miresei, Receptie si Terasa.

Consultă și:

saloanele Jollero Ballroom & Events

meniuri nuntă - botez

www.jollero.ro

inapoi sus

Trimitem solicitarea către Jollero Ballroom & Events, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0748.116.938

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro