sigla

Lagoo Snagov

Snagov, Intrarea Plopilor nr. 1, Snagov  
0725-589-542
Capacitate
min 100 / max 1200 invitați
Parcare
până la 600 locuri
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

Aflat la 20 de minute de București, la intrarea în Snagov Sat, pe malul lacului și încojurat de pădure, Lagoo Snagov, este o locație de evenimente completă, unde zona outdoor și indoor creează cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment.

Două pavilioane scăldate în lumină naturală, ce pot găzdui împreună până la 1200 de persoane. Locația este deservită de o bucătărie proprie, coordonată de către Chef Cristian Oprea.

Pavilionul Luna este dedicat organizării de evenimente de 120-250 de persoane în stil dineu și până la 400 de persoane în setup cocktail. Salonul dispune de garderobă, cameră de relaxare, bucătarie cu dotări de ultimă generație, precum și o terasă acoperită cu ieșire spre lac.

Pavilionul Sole, având o suprafață mai mare, poate găzdui evenimente de mari dimensiuni, de până la 450 de persoane în stil dineu și 700 de persoane în setup cocktail. Salonul dispune de garderobă, cameră de relaxare, bucătarie cu dotari de ultima generatie, precum și o terasă acoperită cu ieșire spre lac.

Pentru Lagoo Snagov, consultă și:

galerie foto

website direct

profil facebook

inapoi sus

Trimitem solicitarea către Lagoo Snagov.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0725.589.542

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro