sigla

Militari Residence Ballroom - Saloane evenimente

Ballroom
0760-150-392, 0726-249-900, 0730-195-290

SALA PARIS

150-600 locuri la mese

Salonul Paris este alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment din viata dumneavoastra, dar este mai cu seama un salon care beneficiaza de elemente de decor ce induc farmecul parizian cu al sau aer chic si romantic.

Este un spatiu generos, uimeste prin eleganta si este pus in evidenta de candelabrele de cristal. Poate gazdui pana la 600 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile : ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video.

SALA DIAMOND

120-400 locuri la mese

Sala Diamond este locatia ideala pentru evenimentele grandioase, avand o capacitate de pana la 400 de invitati. Cu un design maiestuos, Sala Diamond este o sala a oglinzilor, reflexia diamantelor si sclipirilor pretioase ale cristalelor ce coboara din tavanul somptuos.

Este spatiul de vis in care orice mireasa si-a imaginat nunta perfecta. Poate gazdui 120 - 400 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

SALA LONDRA

150-300 locuri la mese

Sala Londra, proaspat renovata si redecorata, va intampina intr-un nou decor elegant si rafinat, cu o arhitectura potrivita pentru evenimente de poveste. Va invitam sa descoperiti secretele unei petreceri organizate de echipa noastra de profesionisti, cu atentia si cu minutiozitatea acordata celor mai ascunse detalii.

Poata gazdui 150 - 300 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

SALA VIENA

50-120 locuri la mese

Sala Viena, care cu al sau aer regal ne duce cu gandul la valsul vienez,este alegerea potrivita pentru evenimentele de familie mai restranse. Este un spatiu intim si relaxat, uimeste prin eleganta si este pus in evidenta de designul in culori demne de blazonul unei case regale.

Poate gazdui pana la 100 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile: scena, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale, ambianta, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video.

SALA AQUA

100-250 locuri la mese

Sala Aqua este locatia ideala pentru evenimentele de familie cu pana la 250 de invitati. Cu o cromatica de inspiratie romantica si cu un design modern, sala Aqua ii va impresiona chiar si pe cei mai pretentiosi oaspeti.

Poate gazdui 100-250 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

SALA NEW YORK

60-120 locuri la mese

Sala New York este un salon inaugurat recent, in care rafinamentul si eleganta se vor imbina armonios, transformand un simplu eveniment intr-unul memorabil. Paleta de culori neutre completeaza cu usurinta orice schema coloristica alegeti sa folositi. Este categoric alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment de inalta clasa din viata dumneavoastra.

Poate gazdui 60-120 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

Consultă și:

saloanele Militari Residence Ballroom

meniuri nuntă - botez

www.militariresidenceballroom.ro

inapoi sus

Trimitem solicitarea către Militari Residence Ballroom, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0760-150-392, 0726-249-900, 0730-195-290

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro