sigla

Navaro by Green City

1 Decembrie, Sos. Bucuresti - Giurgiu 264, complex Green City, Bucuresti  
0786-900-045
Capacitate
min 10 / max 600 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

Navaro by Green City - Evenimentul tau in inima naturii!

În inima naturii, departe de agitația urbană, se regăsește un colț de rai. Desprinsă parcă din poveștile cu sânziene, locația promite o atmosferă de basm, ce întrepătrunde liniile nonconformiste ale arhitecturii cu note inedite si elemente de biodiversitate vegetală formând un ecosistem armonios.

Cuvintele cheie care ne descriu sunt natura, eleganța și relaxarea, complexul Navaro este locul ideal în care poți evada din cotidian și te poți rupe de rutina zilnică prin conexiunea cu natura.

De la restaurantul Navaro la cele patru locații pentru evenimente

Navaro a luat naștere acum doisprezece ani, pornind de la o afacere de familie clădită pe dragostea pentru gastronomie și restaurante. În urmă cu patru ani am dezvoltat locațiile pentru evenimente unice împreună cu o echipă de specialiști ghidati de pasiunea pentru servicii de înaltă calitate, destinate celor ce își doresc un moment în mijlocul naturii, departe de agitația urbană.

Pana la 600 de persoane!

Navaro vă oferă o experiență completă, patru locații create special pentru ca tu și invitatii dumneavoastra să puteți crea amintiri pentru o viață.

Luxury Ballroom este spațiul ideal pentru evenimente mari având o capacitate de 500-600 persoane, în timp ce Salonul Eve este destinat petrecerilor mai intime având o capacitate de 100-120 de persoane.

Hambarul Navaro este un concept nou, american, o locație inedită care îmbină eleganța cu elementele de design rustic special creat pentru cei ce își doresc un eveniment nonconformist, având o capacitate de pana la 400 de persoane.

De asemenea, Navaro vă oferă și o locatie special amenajata lângă piscină, destinată evenimentelor în aer liber desprinse din seria basmelor ce dureaza trei zile si trei nopti.

Preparate proaspete!

Pentru că fiecare detaliu contează, Navaro dispune de bucătărie proprie pentru fiecare salon, iar dumneavoastra și invitații vă veți putea bucura de o selectie largă de produse inedite realizate cu ajutorul unor ingrediente proaspete.

Pentru Navaro by Green City, consultă și:

website direct

profil facebook

inapoi sus

Trimitem solicitarea către Navaro by Green City.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0786-900-045

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro