— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Niko Palace

Iancului, Pantelimon, Aleea Hobita nr. 1, Bucuresti  
Jilava, Șos. Giurgiului nr. 302, Bucuresti  
0721-651-000, 0721-651-000
Capacitate
min 50 / max 400 invitați
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE MAI 2019

Vă facem cunoscut brand-ul Niko Palace, brand care înglobează vechime și experiență, prin locațiile sale: Niko Palace Ballroom și Niko Palace Garden - însumând 6 saloane de evenimente deosebite.

Petrecerile private, nunțile, botezurile, evenimentele corporate, indiferent care este tema, ne vom lua angajamentul de a pregăti totul cu dăruire, pasiune și profesionalism!

NIKO PALACE BALLROOM

Avem o misiune, aceea de a oferi clienților o experiență unică, personalizată, la cele mai înalte standarde. Ne angajăm să punem la dispoziție cele mai bune servicii si facilități partenerilor noștri, care se vor bucura întotdeauna de o atmosferă caldă, relaxată, dar rafinată.

De toate acestea vă puteți convinge o data cu vizionarea celor 3 saloane - Crystal, Diamond și Carneol, pe care vi le punem la dispoziție în București, zona Iancului-Pantelimon.

Experiența Niko Palace revitalizează simțurile, îndeplinește chiar dorințele și nevoile neexprimate ale clienților noștri.

NIKO PALACE GARDEN

Amplasat in imediata apropiere a Bucurestiului, la marginea padurii, Niko Palace Garden are ferestrele deschise pentru orice eveniment frumos si de neuitat din viata dumeavoastra!

Două corturi de lux precum și noul salon Antique vor crea un spatiu cu adevarat elegant și deosebit pentru ziua cea mare. Cand vine vorba de aspect, va puteti uimi invitatii cu un tip complex de cort, spre deosebire de cele clasice doar cu o singura structura. Acest salon poate avea captuseli albe, plate pentru un aspect proaspat si contemporan, precum si o varietate de optiuni de iluminat.

In esenta, daca va ganditi la locuri in aer liber pentru a va organiza cel mai important eveniment din viata dumneavoastra si nu puteti controla factorul vreme rea la data nuntii, inchirierea unui salon cu terasa in aer liber ar trebui sa fie catalogata ca prioritate pe lista de organizare a nuntii.

Informații/ rezervări

0721.651.000

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro