sigla

Niko Palace - Saloane evenimente

Restaurant nunta, Ballroom
0721-651-000, 0721-651-000

Salon Crystal - Niko Palace Ballroom

80-110 persoane

Salon Crystal Salon Crystal Salon Crystal Salon Crystal Salon Crystal Salon Crystal

Stilul, eleganta, promptitudinea, precum si armonia perfecta a locatiei dau o nota de intimitate si relaxare evenimentului organizat la salon nunti Bucuresti Crystal. Salon nunti Bucuresti Crystal este locul perfect pentru organizarea evenimentului dumneavoastra, impartirea spatiului locatiei, promptitudinea personalului, precum si deschiderea catre dialog privind organizarea sau orice alta solicitare a clientilor nostri sunt garantiile calitatii si a succesului!

Salon Diamond - Niko Palace Ballroom

80-130 persoane

Salon Diamond Salon Diamond Salon Diamond Salon Diamond Salon Diamond Salon Diamond

Ambianta exceptionala a saloanelor noastre de evenimente si solida experienta a membrilor echipei noastre specializate in banketing, joaca un rol important in a face cea mai importanta zi din viata dumneavoastra in una de mare succes, o zi cu adevarat memorabila. Salon nunta Bucuresti Diamond este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc o altfel de nunta, eleganta, exclusivista, cu stil si rafinament, un loc special creat pentru nunti, cu toate facilitatile necesare atat mirilor, cat si invitatilor lor.

Salon Carneol - Niko Palace Ballroom

80-150 persoane

Salon Carneol Salon Carneol Salon Carneol Salon Carneol Salon Carneol Salon Carneol

Calitatea, diversitatea, decoratiunile interioare si ambianta deosebita vor face din acest salon Carneol este locul ideal pentru nunta dumneavoastra, nunta la care sunteti actorii principali. Cand vine vorba de nunta, acel moment de neuitat in care magia se impleteste cu emotia, suntem constienti ca fiecare detaliu, cat de mic, conteaza iar noi suntem atenti la detalii.

Cort Ivory - Niko Palace Garden

150-300 persoane

Cort Ivory Cort Ivory Cort Ivory Cort Ivory Cort Ivory Cort Ivory

Daca sunteti printre acele cupluri care isi doresc o nunta in aer liber, trebuie sa aveti un plan de urgenta in caz de ploaie, caldura, vant sau alte elemente naturale. Toti acesti factori pot afecta ceremonia in aer liber sau de receptie. Singurul lucru pe care un cuplu nu il poate planifica in ziua nuntii lor este vremea. Din fericire, exista o solutie care nu mai face din acest lucru o grija- cort nunti Bucuresti!

Cort White - Niko Palace Garden

150-250 persoane

Cort White Cort White Cort White Cort White Cort White Cort White

Acest cort nunti Bucuresti poate avea captuseli albe, plate pentru un aspect proaspat si contemporan, precum si o varietate de optiuni de iluminat.In esenta, daca va ganditi la locuri in aer liber pentru a va organiza cel mai important eveniment din viata dumneavoastra si nu puteti controla factorul vreme rea la data nuntii, inchirierea unui cort nunti Bucuresti ar trebui sa fie catalogata ca prioritate pe lista de organizare a nuntii.

Salon Antique - Niko Palace Garden

70-120 persoane

Salon Antique Salon Antique Salon Antique Salon Antique Salon Antique Salon Antique

Accentele retro ale salonului sunt caracteristice persoanelor romantice care tanjesc dupa o atmosfera prietenoasa , calda, colorata ,o atmosfera eleganta, purtand enigmatic si evocator patima timpului pentru a accentua savoarea lucrurilor care raman. Decorul interior al salonului fascineaza prin rafinament ,calitate si simplitate! Pardosela din piatra naturala,mobilier din lemn masiv ,toalete cu lavoare din marmura si robineti din broz ,toate acestea aduc un plus de savoare si personalitate creand un spatiu cald si primitor pentru evenimentele dumneavoastra!

Consultă și:

saloanele Niko Palace

meniuri nuntă - botez

www.nikopalace.ro

inapoi sus
Informații/ rezervări

0721.651.000

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro