sigla

Buftea Lake Resort - Saloane evenimente

Restaurant nunta, Ballroom, Nunta in aer liber, Cort nunta
0786-869-541

SALONUL AQUA

100 locuri

Salonul Aqua Salonul Aqua Salonul Aqua Salonul Aqua Salonul Aqua

Cel mai intim ballroom de la Buftea Lake Resort, salonul Aqua cucereste prin atmosfera calduroasa si designul deosebit. Spectacolul interior este imbogatit prin galeriile de coloane decorate elegant care compartimenteaza simbolic spatiul, adaugand ambiantei un plus de intimitate si familiaritate.

Salonul are acces la terasa rustica acoperita cu vedere la lac. Te vei bucura de o privieliste superba, concurata pe potriva de meniurile imbietoare si serviciile de top ale echipei noastre.

SALONUL GOLDEN

130 locuri

Salonul Golden Salonul Golden Salonul Golden Salonul Golden

Luminos, respirand un aer proaspat si jovial, Golden este un ballroom care incanta prin puritatea cromatica. Albul dominant amplifica spatialitatea de o maniera delicata. Decorurile festive si barul cu motive artistice romanesti completeaza atmosfera fastuoasa a salonului ce poate acomoda pana la 130 de invitati.

Preparatele delicioase, asortate inspirat cu bauturi dintre cele mai diversificate, asigura premisele unei seri excelente, in timp ce terasa acoperita de inspiratie traditionala ofera cu generozitate panorama fermecatoare a lacului.

SALONUL WHITE DREAM

160 locuri

Salonul White Dream Salonul White Dream Salonul White Dream Salonul White Dream Salonul White Dream

Cadrul diafan al salonului White Dream te transporta instantaneu in lumea grandioaselor banchete ale cantecelor cavaleresti. Ampla perspectiva a lacului si decorul valurit imbraca in noblete si lumina intreaga atmosfera, in care se pot regasi si desfata pana la 160 de invitati.

Chiar asa, desfatare este cuvantul, caci bucatarii nostri cunosc fara cusur secretele bucatelor alese. Pregateste-te, asadar, sa fii vrajit de savoarea preparatelor si belsugul meniurilor!

SALONUL LAKE VIEW

250 locuri

Salonul Lake View Salonul Lake View Salonul Lake View Salonul Lake View Salonul Lake View

Cel mai mare spatiu festiv de pe domeniul Buftea Lake Resort iti daruieste cu noblete emotia unui interior impresionant, dar primitor, luminos si vesel. Lacul domina tabloul vast al privelistii, transformand salonul intr-un fascinant sanctuar al celor mai fericite zile.

Desigur, serviciile echipei noastre, preparatele si bauturile sunt, de asemenea, la inaltime, respectand cu strictete eticheta unui eveniment de anvergura.

Pentru Buftea Lake Resort, consultă și:

profilul localului

meniuri nuntă - botez

galerie foto

website direct

profil facebook

inapoi sus

Trimitem solicitarea către Buftea Lake Resort.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0786-869-541

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro