sigla

Piano Ballroom Pipera

Pipera, Sos. Pipera nr. 1B, Voluntari (reper McDonald′s Pipera), Bucuresti  
0755-100-385, 0723.041.905
Capacitate
min 50 / max 240 invitați
Parcare
proprie, 80 locuri
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

O impletire intre pasiunea pentru estetic si pasiunea pentru lucrul bine facut, Piano Ballroom inseamna doua noi locatii de nunta ce se adreseaza unui public rafinat, ce pretuieste calitatea mai presus de toate.

Elementele decorative inspirate de clapele pianului, dar si bogatia de plante transforma cele doua saloane in spatii in care artele - muzica si dansul, fotografia si gastronomia - sunt la ele acasa.

Reunite la parterul cladirii Cubic Center din Pipera, saloanele Piano Garden (120 persoane) si Piano Events Hall (240 persoane) sunt accesibile pentru clientii din Bucuresti, dar si din zonele conexe.

Accesul la evenimente este facut separat - astfel ca, in cazul evenimentelor organizate in paralel, se pastreaza intimitatea. Din ambele saloane se poate iesi pe terasa, iar parcarea generoasa a cladirii va fi pusa la dispozitia invitatilor inainte si in timpul evenimentului.

Ambele saloane sunt dotate cu videoproiector, astfel ca veti putea arata invitatilor fotografii din viata cuplului sau cu noul membru al familiei sau veti putea organiza seminarii, conferinte si alte evenimente corporate.

Pentru Piano Ballroom Pipera, consultă și:

meniuri nuntă - botez

galerie foto

website direct

profil facebook

inapoi sus

Trimitem solicitarea către Piano Ballroom Pipera.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0755.100.385, 0723.041.905

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro