— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Presidential Ballroom

Pipera, Sos. Pipera nr. 48-50, Bucuresti  
Militari, Str. Preciziei nr. 3, Bucuresti  
0758-839-395, 0756-066-713
Capacitate
min 50 / max 400 invitați
Website direct
vizitează
Parcare
proprie
INFORMAȚII ACTUALIZATE MAI 2019

Presidential Ballroom este un loc destinat exclusiv evenimentelor, de la seminarii si conferinte, pana la prezentari de moda sau nunti. Presidential Ballroom ofera, pe langa locatia rafinata si festinul culinar, intregul pachet de servicii de care aveti nevoie pentru a avea un eveniment unic.

Arhitectura deosebita impreuna cu serviciile noastre extraordinare, un design de exceptie si finisajele la cele mai inalte standarde vor transforma evenimentul Tau intr-un Vis de neuitat.

Centrul de Evenimente Presidential Ballroom, situat in Bucuresti, cu o suprafata totala destinata organizarii evenimentelor de 2600 mp, impartita in 5 saloane cu o capacitate de la 60 pana la 380 de persoane, beneficiaza de toate calitatile necesare desfasurarii unor astfel de activitati: o generoasa parcare privata, un spatiu ultrafunctional si o echipa de profesionisti.

Misiune

Misiunea noastra este sa oferim clientilor o experienta unica, personalizata, la cele mai inalte standarde. Ne angajam sa punem la dispozitie cele mai bune servicii si facilitati partenerilor nostri, care se vor bucura intotdeauna de o atmosfera calda, relaxata, dar rafinata. Experienta Presidential Ballroom revitalizeaza simturile si indeplineste chiar si dorintele si nevoile neexprimate ale clientilor nostri.

Obiective si valori

Obiectivul nostru este sa ramanem marca preferata (centrul de evenimente preferat) in fiecare segment pe care il deservim, prin aderarea la un set de valori de baza care caracterizeaza cultura noastra si anume: calitate, profesionalism si pasiune.

Trimitem solicitarea către Presidential Ballroom, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0758.839.395 - Pipera
0756.066.713 - Militari

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro