sigla

Princess Ballroom & Events

Grozavesti, Str. Sergent Ghercu Constantin nr. 24-26, Bucuresti  
0732-545-436
Capacitate
min 50 / max 700 invitați
Parcare
da
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IANUARIE 2020

Misiunea noastra este sa oferim clientilor o experienta unica, personalizata, la cele mai inalte standarde. Obiectivul nostru este sa ramanem marca preferata in fiecare segment pe care il deservim.

Princess Ballroom & Events este alegerea perfecta pentru orice tip de eveniment din viata dumneavoastra. Prin excelenta si calitatea serviciilor noastre, va putem oferi cel mai bun raport calitate-pret. Meniurile noastre incep de la 27 € pentru botez si 33€ pentru nunta.

Avem trei saloane de evenimente: primul are o capacitate de 110 de persoane, cel de-al doilea are o capacitate de 180 de persoane, iar cel de al treilea o capacitate de 700 de persoane.

Princess Ballroom & Events vine in sprijinul vostru neacceptand taxa de 10% pentru personal si mai mult de atat, primiti promotional din partea ballroomului place-carduri mese, aranjamentele salii impreuna cu aranjamentele florale in pretul oricarui meniu ales.

OFERTE ȘI MENIURI 2020 / 2021 - NUNȚI, BOTEZURI

Pentru zilele de Vineri si Duminica in anul calendaristic 2018 oferim discount la orice meniu complet ales de 10% din valoarea contractului.
MENIURI NUNTĂ - începând de la 33 euro MENIURI BOTEZ - începând de la 27 euro MENIURI BĂUTURI - începând de la 12 euro Vezi toate meniurile

Pentru Princess Ballroom & Events, consultă și:

meniuri nuntă - botez

galerie foto

website direct

profil facebook

inapoi sus

Trimitem solicitarea către Princess Ballroom & Events.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0732.545.436

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro