sigla

Regal Ballroom

Piata Presei, Romexpo, B-dul Poligrafiei nr. 1B, Bucuresti  
0745-500-050
Capacitate
min 20 / max 600 invitați
Preț meniu
de la 45 euro
Parcare
proprie, păzită
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

Situat in zona Piata Presei Libere, Centrul de evenimente Regal Ballroom reprezinta cadrul ideal pentru intalniri de afaceri, evenimente corporate, seminarii, conferinte, nunti sau botezuri.

Regal Ballroom va pune la dispozitie 4 saloane spatioase si un cort de evenimente cu deschidere catre o superba gradina de vara, cu dotari de ultima generatie, precum si o echipa de profesionisti creativi si flexibili! Acestia vor sta cu placere la dispozitia Dumneavoastra pentru a va asigura atat confortul si relaxarea cat si reteta unui eveniment de neuitat.

Regal Ballroom va fi o gazda de referinta in industria ospitalitatii, ce va pune la dispozitia Dumneavoastra facilitatile, logistica si toate dotarile necesare pentru organizarea de evenimente in conditii de confort maxim si ambianta deosebita.

Daca sunteti interesat de organizarea unui eveniment (inclusiv lansari de produs, seminarii, workshop-uri, expozitii, etc.) solutia dumneavoastra pentru desfasurarea acestora va este oferita de catre Regal Ballroom care dispune de sali de conferinta de diferite capacitati, tehnologie audio - video, instalatie de traducere simultana si logistica pe masura necesara organizarii profesioniste de evenimente.

Va asiguram ca prin noi, intotdeauna veti beneficia de cele mai bune servicii, iar disponibilitatea noastra de a vi le oferi este maxima.

Va asteptam cu drag aici!

Trimitem solicitarea către Regal Ballroom.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0745 500 050

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro