Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare

sigla
Piata Natiunile Unite, Central, Str. Poenaru Bordea nr. 2, Bucuresti  
0725-558-611

Parcare

în zonă

Meniuri nuntă

de la 400 lei

Meniuri botez

de la 149 lei

Berăria Gastronomică Hanu’ Berarilor – Casa Oprea Soare se găseşte în inima Capitalei, între străzile Apolodor din Damasc, Col. Gheorghe Poenaru-Bordea şi Sfinţii Apostoli.

Numele hanului este dat de unul dintre cei mai înstăriţi negustori ai Micului Paris, Dumitru Oprea Soare, care a construit casa pe terenul moştenit de la tatăl său.

Din punct de vedere architectural, clădirea actualului restaurant aparţine stilului neoromânesc, amintind de vechile case boiereşti, dar şi de constucţii monumentale, precum mănăstirea bucureşteană Stavropoleos sau mănăstirea Curtea de Argeş.

Farmecul Casei Soare l-a determinat pe Vintilă Brătianu să declare că este una dintre clădirile private care au dovedit că “se poate prea bine crea o arhitectură civilă cu caracter național”.

Berăria este una cu tradiție, iubită de toți bucureștenii și este de asemenea locul ideal unde prieteniile își încep drumul lor lung, iar cele existente își fructifică amintirile. Platourile de cărnuri și micii sunt produsele mult cerute de clienți, iar berea este veșnic cea care completează peisajul.

Actualizare recentă - iunie 2024

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2024 / 2025

MENIURI NUNTĂ - variante diverse, de la 400 lei MENIURI 3 FELURI - variante diverse, de la 240 lei MENIURI 2 FELURI - variante diverse, de la 149 lei
Pentru oferte și meniuri personalizate, menționați LOCALURI.ro când contactați Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare.
Arată-mi ofertele

Pentru Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare, consultă și:

meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare

Gratuit, direct și fără comision

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Trimitem solicitarea către Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare, care te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește aici termenii de utilizare.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0725-558-611