sigla

Hanu Berarilor Casa Oprea Soare

Categorie: Restaurant nunta
Piata Natiunile Unite, Central, Str. Poenaru Bordea nr. 2, Bucuresti  
0729-400-800
Meniuri nuntă
de la 330 lei
Meniuri botez
de la 161 lei
Parcare
în zonă
Website direct
vizitează
Informații actualizate august 2022

Berăria Gastronomică Hanu’ Berarilor – Casa Oprea Soare se găseşte în inima Capitalei, între străzile Apolodor din Damasc, Col. Gheorghe Poenaru-Bordea şi Sfinţii Apostoli.

Numele hanului este dat de unul dintre cei mai înstăriţi negustori ai Micului Paris, Dumitru Oprea Soare, care a construit casa pe terenul moştenit de la tatăl său.

Din punct de vedere architectural, clădirea actualului restaurant aparţine stilului neoromânesc, amintind de vechile case boiereşti, dar şi de constucţii monumentale, precum mănăstirea bucureşteană Stavropoleos sau mănăstirea Curtea de Argeş.

Farmecul Casei Soare l-a determinat pe Vintilă Brătianu să declare că este una dintre clădirile private care au dovedit că “se poate prea bine crea o arhitectură civilă cu caracter național”.

Berăria este una cu tradiție, iubită de toți bucureștenii și este de asemenea locul ideal unde prieteniile își încep drumul lor lung, iar cele existente își fructifică amintirile.Platourile de cărnuri și micii sunt produsele mult cerute de clienți, iar berea este veșnic cea care completează peisajul.

OFERTE ȘI MENIURI 2022 / 2023 - NUNȚI, BOTEZURI

MENIURI NUNTĂ - cu bar de fructe, de la 330 lei MENIURI 2 FELURI - variante diverse, de la 161 lei MENIURI 3 FELURI - variante diverse, de la 269 lei
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Vezi toate meniurile

Pentru Hanu Berarilor Casa Oprea Soare, consultă și:

meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Hanu Berarilor Casa Oprea Soare

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0729-400-800