sigla

Hanu Berarilor Casa Oprea Soare

Categorie: Restaurant nunta
Piata Natiunile Unite, Central, Str. Poenaru Bordea nr. 2, Bucuresti  
0729-400-800
Parcare
în zonă
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

Berăria Gastronomică Hanu’ Berarilor – Casa Oprea Soare se găseşte în inima Capitalei, între străzile Apolodor din Damasc, Col. Gheorghe Poenaru-Bordea şi Sfinţii Apostoli.

Numele hanului este dat de unul dintre cei mai înstăriţi negustori ai Micului Paris, Dumitru Oprea Soare, care a construit casa pe terenul moştenit de la tatăl său.

Din punct de vedere architectural, clădirea actualului restaurant aparţine stilului neoromânesc, amintind de vechile case boiereşti, dar şi de constucţii monumentale, precum mănăstirea bucureşteană Stavropoleos sau mănăstirea Curtea de Argeş.

Farmecul Casei Soare l-a determinat pe Vintilă Brătianu să declare că este una dintre clădirile private care au dovedit că “se poate prea bine crea o arhitectură civilă cu caracter național”.

Berăria este una cu tradiție, iubită de toți bucureștenii și este de asemenea locul ideal unde prieteniile își încep drumul lor lung, iar cele existente își fructifică amintirile.Platourile de cărnuri și micii sunt produsele mult cerute de clienți, iar berea este veșnic cea care completează peisajul.

Pentru Hanu Berarilor Casa Oprea Soare, consultă și:

meniuri nuntă - botez

galerie foto

website direct

profil facebook

inapoi sus

Trimitem solicitarea către Hanu Berarilor Casa Oprea Soare.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0729-400-800

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro