Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare

sigla
Piata Natiunile Unite, Central, Str. Poenaru Bordea nr. 2, Bucuresti  
0725-558-611
Categorie: Restaurant nunta

Meniuri nuntă

de la 418 lei

Meniuri botez

de la 146 lei

Parcare

în zonă

Website direct

vizitează
Actualizare info decembrie 2023

Berăria Gastronomică Hanu’ Berarilor – Casa Oprea Soare se găseşte în inima Capitalei, între străzile Apolodor din Damasc, Col. Gheorghe Poenaru-Bordea şi Sfinţii Apostoli.

Numele hanului este dat de unul dintre cei mai înstăriţi negustori ai Micului Paris, Dumitru Oprea Soare, care a construit casa pe terenul moştenit de la tatăl său.

Din punct de vedere architectural, clădirea actualului restaurant aparţine stilului neoromânesc, amintind de vechile case boiereşti, dar şi de constucţii monumentale, precum mănăstirea bucureşteană Stavropoleos sau mănăstirea Curtea de Argeş.

Farmecul Casei Soare l-a determinat pe Vintilă Brătianu să declare că este una dintre clădirile private care au dovedit că “se poate prea bine crea o arhitectură civilă cu caracter național”.

Berăria este una cu tradiție, iubită de toți bucureștenii și este de asemenea locul ideal unde prieteniile își încep drumul lor lung, iar cele existente își fructifică amintirile.Platourile de cărnuri și micii sunt produsele mult cerute de clienți, iar berea este veșnic cea care completează peisajul.

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2023 / 2024

OFERTĂ CRĂCIUN - variante diverse, de la 159 lei CRĂCIUN TOP MANAGEMENT - variante diverse, de la 275 lei MENIURI NUNTĂ - variante diverse, de la 418 lei MENIURI 3 FELURI - variante diverse, de la 203 lei MENIURI 2 FELURI - variante diverse, de la 146 lei MENIURI BĂUTURI - variante diverse, de la 85 lei
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele

Pentru Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare, consultă și:

meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare

Gratuit, fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0725-558-611