— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Restaurant Corvaris

Berceni, Sos. Oltenitei nr. 125, Bucuresti  
Capacitate
min 50 / max 90 invitați
Parcare
proprie
INFORMAȚII ACTUALIZATE OCTOMBRIE 2019

Eleganta, stil, rafinament, somptuozitate, discretie, intimitate, rasfat... sunt atribute care descriu cel mai bine ambientul restaurantului nostru. Oferim o incursiune intr-o lume in care simturile si trairile sunt considerate necesitati. Fiecare oaspete care ne trece pragul este important pentru noi de aceea oferim servicii la cele mai inalte standarde de calitate.

Va recomandam sa va planificati intalnirile de afaceri la Restaurant Corvaris, unde si partenerii dumneavoastra se pot bucura de o cina sau un pranz de afaceri intr-un loc linistit si intim. Corvaris Caffe & Lounge este, de asemenea, locul ideal pentru intalniri informale. Daca va doriti sa organizati conferinte in Bucuresti, centrul de evenimente, impreuna cu echipa noastra va stau la dispozitie.

Restaurant Corvaris organizeaza evenimente business precum: Lansari de produse, firme si servicii noi; Evenimente de promovare companie, produs; Aniversari de companii; Petreceri Craciun; Petreceri private; Cocktailuri; Dineuri; Intalniri de afaceri; Seminarii; Conferinte de presa; Team building.

In functie de evenimentul ales, numarul de participanti si buget va realizam meniul potrivit, unde eleganta si serviciile de 5 stele va vor aduce laude chiar si din partea celor mai exigenti parteneri.

Va invitam sa ne contactati si sa ne acordati timpul necesar unei intrevederi, pentru a ne cunoaste si pentru a fi siguri ca nu vom uita nici un detaliu, astfel incat dorintele sa fie transformate intr-un eveniment de neuitat!

Trimitem solicitarea către Restaurant Corvaris, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro