— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Ristorante La Terrazza

Categorie: Restaurant nunta cu specific
Cotroceni, Eroilor, Str. Carol Davila nr. 56A, Bucuresti  
0724-371-047, 0735-692-999
Capacitate
min 10 / max 130 invitați
Parcare
proprie
INFORMAȚII ACTUALIZATE MAI 2019

Amplasat in Bucuresti, in cartierul istoric Cotroceni, pe strada Carol Davila la numarul 56A, Ristorante Bar Pizzeria La Terrazza reprezinta esenta bucatariei mediteraneene.

Iubitorii enogastronomiei italiene, chiar de la primul contact, intuiesc pasiunea cu care selectam materia prima pentru a crea retete unice si pentru a reda aromele specifice zonei din sudul Italiei.

La Terrazza isi intampina clientii cu o oferta variata de cocktailuri si aperitive, satisface cele mai rafinate gusturi si promite seri de neuitat cu muzica live, intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

Restaurantul dispune de 2 saloane confortabile si de o frumoasa terasa unde se pot organiza evenimente private, corporate sau workshop-uri, ofera servicii de calitate si meniuri personalizate pentru experiente de neuitat.

Daruirea si munca echipei La Terrazza au fost recunoscute si recompensate, printre distinctiile primite, mentionand Certificatul de Calitate - Camera di Commercio Italiana per la Romania, Piatto dArgento - Accademia Italiana della Cucina, Certificatul de Excelenta - Eccellenze Italiane nel Mondo, Certificatul de Excelenta - Fondazione Italiani in Europa, Certificatul de Excelenta - Tripadvisor.

De asemenea subliniem faptul ca toti bucatarii nostri impreuna cu proprietarul restaurantului sunt afiliati la F.I.C. (Federazione Italiana Cuochi - Delegazione Romania).

Insa, cele mai importante aprecieri sunt cele care vin din partea clientilor nostri, catre care se indreapta toata atentia si carora le oferim calitatea pe care o merita.

Va oferim toata ziua de duminica un discount de 10% pe intreaga nota de plata.

Daca este ziua dumneavoastra de nastere, La Terrazza va face un cadou: pe langa atmosfera calda si primitoare, va veti bucura de 10% discount la intreaga nota de plata.

Informații/ rezervări

0724.371.047, 0735.692.999

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro