— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Suzana Ribs

Restaurant, Terasa, Locatie nunta botez cu specific Restaurant nunta
Bucuresti - Zona Rond Cosbuc, Casa Poporului, Calea Rahovei nr. 147-153, Palatul Bragadiru HARTĂ
0785-444-466
Capacitate
min 0 / max 0 invitați
Parcare
pe strada, in fata localului
Website direct
vizitează
Categorie
Restaurant nunta
INFORMAȚII ACTUALIZATE MARTIE 2018

Suzana Ribs & Wings - Primul Restaurant texan din România

Suzana Ribs & Wings este un restaurant inedit în România, ce oferă un meniu variat și gustos, cu specialități texane. Ambientul te duce in vestul salbatic, iar tonomatul muzical iti ofera sansa sa iti alegi muzica country preferata.

Ingredientul de bază: calitatea

Preparate după rețeta păstrată din generație în generatie, din timpul de aur al Vestului Salbatic, coastele și aripioarele Suzana nu își dezmint faima: sunt marinate de 3 ori și unse cu uleiuri și ierburi atent selecționate, servindu-se fragede și gustoase.

Totul despre coaste și aripioare

Meniul nostru include și alte preparate gustoase, gătite după rețete create și testate de bucătarii noștri ingenioși: 10 feluri de coaste și 10 feluri de aripioare care te așteaptă să le deguști alături de sosuri delicioase.

NUNTI, BOTEZURI, PETRECERI CORPORATE

Suzana Ribs & Wings este si un loc unde poti sa organizezi evenimente private de orice tip. Se organizeaza evenimente cu servire bufet suedez, la farfurie, platouri etc. Localul va surprinde in bine de la ambient, mancare si bautura pana la personalul primitor.

Serviciul Delivery

La Suzana Ribs & Wings puteti savura produsele restaurantului acasa sau la birou, accesibile pentru toata lumea. Produsele Suzana pot fi livrate prin serviciul de Delivery, disponibil de luni pana vineri intre orele 11:00- 16:00.

Trimitem solicitarea către Suzana Ribs, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0785.444.466

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro