sigla

Toya Concept Events

Cernica, Str. Strandului nr. 101, Pantelimon  
0733-413-234
Capacitate
min 80 / max 400 invitați
Meniuri nuntă
de la 62 euro
Parcare
da
Website direct
vizitează
Informații actualizate august 2022

Toya Concept Events dispune de doua corturi de lux pentru evenimente, pozitionate intr-o superba zona verde si linistita, in imediata apropiere a lacului Cernica.

Datorita celor 10.000 de m2 de verde exclusiv, Toya Concept Events - Casa Cernica Ballroom & More are avantajul de a organiza evenimente in ambele corturi festive in acelasi timp, totodata mentinandu-si promisiunea de a pastra intimitatea oaspetilor si calitatea inalta a serviciilor oferite.

Spre deosebire de un spatiu inchis, integrarea cortului festiv in verdele exclusiv al Toya Concept Events - Casa Cernica Ballroom & More le permite invitatilor sa se relaxeze pe canapelele din gradina, la mesele de cocktail si sa se bucure de priveliste.

De asemenea, interiorul corturilor festive au ca avantaj flexibilitatea si crearea de personalized corners - astfel, clientii pot intra intr-un joc al imaginatiei, creand diverse elemente, cu nota personala, precum difuzarea amintirilor vizuale pe un video-proiector, amenajarea unui photo booth, a unui story corner... iar ideile pot continua.

Va asteptam cu mare drag si va garantam servicii de cea mai inalta calitate, o locatie in mijlocul naturii si o petrecere personalizata, indiferent ca aceasta este desfasurata in salonul Hulala Grand Ballroom sau Eclipse Exclusive Venue!

SALOANE EVENIMENTE - Toya Concept Events

HULALA GRAND BALLROOM
400 persoane
Toya Events Cernica - Cortul de lux Grande Toya Events Cernica - Cortul de lux Grande Toya Events Cernica - Cortul de lux Grande Toya Events Cernica - Cortul de lux Grande
ECLIPSE EXCLUSIVE VENUE
150 persoane
Toya Events Cernica - Cortul de lux Petite Toya Events Cernica - Cortul de lux Petite Toya Events Cernica - Cortul de lux Petite Toya Events Cernica - Cortul de lux Petite
Detaliere saloane

Pentru Toya Concept Events, consultă și:

saloanele fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Toya Concept Events

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0733-413-234