— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Toya Concept Events (Casa Cernica)

Cernica, Str. Strandului nr. 101, Pantelimon  
0733-413-234
Capacitate
min 80 / max 400 invitați
Parcare
da
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE OCTOMBRIE 2019

Toya Concept Events - Casa Cernica Ballroom & More dispune de doua corturi de lux pentru evenimente, pozitionate intr-o superba zona verde si linistita, in imediata apropiere a lacului Cernica.

Datorita celor 10.000 de m2 de verde exclusiv, Toya Concept Events - Casa Cernica Ballroom & More are avantajul de a organiza evenimente in ambele corturi festive in acelasi timp, totodata mentinandu-si promisiunea de a pastra intimitatea oaspetilor si calitatea inalta a serviciilor oferite.

Spre deosebire de un spatiu inchis, integrarea cortului festiv in verdele exclusiv al Toya Concept Events - Casa Cernica Ballroom & More le permite invitatilor sa se relaxeze pe canapelele din gradina, la mesele de cocktail si sa se bucure de priveliste.

De asemenea, interiorul corturilor festive au ca avantaj flexibilitatea si crearea de personalized corners - astfel, clientii pot intra intr-un joc al imaginatiei, creand diverse elemente, cu nota personala, precum difuzarea amintirilor vizuale pe un video-proiector, amenajarea unui photo booth, a unui story corner... iar ideile pot continua.

Va asteptam cu mare drag si va garantam servicii de cea mai inalta calitate, o locatie in mijlocul naturii si o petrecere personalizata, indiferent ca aceasta este desfasurata in salonul Hulala Grand Ballroom sau Eclipse Exclusive Venue!

SALOANE EVENIMENTE - Toya Concept Events (Casa Cernica)

HULALA GRAND BALLROOM
400 persoane
Casa Cernica - Cortul de lux Grande Casa Cernica - Cortul de lux Grande Casa Cernica - Cortul de lux Grande Casa Cernica - Cortul de lux Grande
ECLIPSE EXCLUSIVE VENUE
150 persoane
Casa Cernica - Cortul de lux Petite Casa Cernica - Cortul de lux Petite Casa Cernica - Cortul de lux Petite Casa Cernica - Cortul de lux Petite

Trimitem solicitarea către Toya Concept Events (Casa Cernica), pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0733-413-234

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro