Twilight Events

sigla
Piata Presei, Romexpo, Str. Poligrafiei nr. 3-5, Bucuresti  
Opera, Central, Calea Plevnei nr. 59 A, Bucuresti  
0732-506-611

Capacitate

min 30 / max 400 invitați

Meniuri nuntă

de la 79 euro

Meniuri botez

de la 55 euro

Parcare

da

Website direct

vizitează
Actualizare info decembrie 2023

Ziua nunții Dumneavoastră este specială pentru noi și ne mândrim cu faptul că acordăm atenție fiecărui detaliu, astfel încât evenimentul să se desfășoare intocmai precum vi l-ati imaginat.

Twilight Events - locatii primitoare, mancare delicioasa si servicii de calitate!

Twilight Events va pune la dispozitie in Bucuresti 7 saloane din care puteti alege in functie de natura evenimentului (corporate sau privat), numarul de invitati sau atmosfera dorita (eleganta sau degajata, mai putin formala).

Cinci saloane se gasesc in cadrul World Trade Center Bucuresti WTCB din zona Piata Presei - Nostalgia La Parc, Terra Grand Ballroom, Salon Europe, Salon Mincu si salon Jasmine, iar celelalte două saloane sunt centrale, în zona Operei Naționale - Amarillis și Giglio.

Coordonatoarea nostra de evenimente va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii si va fi prezenta pe tot parcursul evenimentului pentru a se asigura ca va bucurati de o seara magica alaturi de invitatii dumneavoastra.

Lauda de sine... Stim cu totii continuarea, asa ca decat sa ne laudam cu farmecul locatiilor noastre, cu savoarea meniurilor sau cu talentul de buni organizatori, am prefera sa veniti sa ne cunoasteti si sa vedeti locatia care vi se pare potrivita.

Nunta inseamna bucurie, dar si multe emotii, asa ca de multe ori mirii uita de problema locurilor de parcare. Nu este un detaliu major dar este semnificativ pentru confortul invitatilor. Pentru evenimentele organizate la saloanele Twilight va oferim gratuit locuri de parcare pazite.

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2023 / 2024

MENIURI NUNTĂ - all inclusive, de la 79 euro MENIURI BOTEZ - all inclusive, de la 55 euro
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele

SALOANE

Arată-mi saloanele

Pentru Twilight Events, consultă și:

saloanele meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Twilight Events

Gratuit, fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0732-506-611