sigla

Ambasad′or Events - Saloane evenimente

0728-808-029

Salon Beverly Hills

Până la 250 persoane

Ambasad’Or Events vă trimite cu gândul în Beverly Hills, prin intermediul acestui salon, inspirat din extravagantul stil baroc, îmbinat armonios cu elegante accente glamour. Când luxul și designul se întâlnesc, se întâmplă minuni: așa este și acest proiect, ce combină stilul glamour cu detaliile contemporane și designul de obiect.

Un perete colosal îmbrăcat cu foiță de cupru redă o notă călduroasă atmosferei. Vasele mari cu flori, candelabrele din cupru cu numeroase braţe şi multe cristale de Boemia, veiozele şi ramele foto sunt alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour.

Salon Manhattan

Până la 180 persoane

În salonul Manhattan, privirile vă vor fi captate de mobilierul ce reunește un mix de stiluri, printre care se numără cel florentin sau cel baroc, fiind la fel de elaborat şi elegant. Din punct de vedere cromatic, glamourul este caracterizat de utilizarea nuanţelor de crem, maron, auriu, argintiu, şi nu în ultimul rând, cuprul, care este aducător de noroc.

Acesta transmite un aer extravagant prin luminile murale arhitecturale și drapajele de plafon alcătuite din cea mai fină hârtie de orez.

Salon Route 66

Până la 600 persoane

Vedetele salonului Route Sixty Six sunt cei doi pereți colosali îmbrăcați cu foiță de cupru. Liniile geometrice din foiță de cupru executate până la cel mai mic detaliu dinamizează spațiul și creează un contrast perfect.

Vasele mari cu flori, candelabrele cu numeroase braţe şi multe cristale, veiozele şi ramele foto sunt alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour.

Salon Broadway

Până la 120 persoane

Designeri renumiți din întreaga lume s-au întrecut pe ei înșiși în conceperea salonului Broadway. Pereții lambrisați cu lemn masiv și capitonați cu piele oferă un aer clasic și elegant evenimentului vostru. Pe lângă construcția arhitecturală aparte, în cadrul acestui salon veți întâlni cel mai mare și mai spectaculos bar din Complexul Ambasad’Or Events.

Terasa vă oferă o priveliște memorabilă către piscină, ceea ce creează o atmosferă unică, clasică, dar și modernă în același timp, evenimentului dumneavoastră.

Pavilion Dubai

Până la 600 persoane

Oaspeții vor fi întâmpinați pe marginea piscinei cu un pahar de șampanie, putând apoi să se relaxeze și să socializeze în zona baldachinelor special amenajate. Cele 3 candelabre cu cristale de Bohemia vă creează o imagine memorabilă în ceea ce privește evenimentul dumneavoastră.

Foarte importante sunt accesoriile, iar oglinzile sunt de nelipsit. Realizate în stilul baroc, amplasate stânga-dreapta salonului, oglinzile mențin un aer eclectic al stilului contemporan predominant și, totodată, redau un aer delicat si feminin întregului spațiu. Ramele acestora sunt strălucioare, cu elemente decorative, pentru a reflecta lumina din încăpere şi a pune şi mai bine în evidenţă spaţiul.

Pentru Ambasad′or Events, consultă și:

profilul principal galeria foto website direct profil facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Ambasad′or Events

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0728-808-029