INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Nr. 3 din 2021

Conform dispozițiilor Regulamentului 2016/679 al Parlamentului și Consiliului European privind Protecția Datelor, denumit în continuare generic GDPR, vă informăm că societatea ZAPO DIGITAL srl, cu sediul social în București sector 6, Splaiul Independenței nr. 273, CUI 35832644, J40/4161/2016, email bucuresti@localuri.ro, în calitate de administrator al site-urilor www.localuri.ro și www.locatiinuntabucuresti.ro, denumite în continuare generic Portal, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați prin formularul de cerere eveniment sau contact, precum: nume, email și telefon; tip, dată, buget și alte detalii eveniment.

Prelucrarea datelor furnizate de dumneavoastră se face în vederea distribuirii acestora către localurile organizatoare de evenimente festive înscrise pe Portal, cu unicul scop de a vă oferi oferte de prețuri, promoții, reclame și unelte de marketing privind evenimentul pentru care acestea sunt solicitate.

Temeiul juridic al prelucrării datelor cu caracter personal mai sus amintite îl constituie consimțământul dumneavoastră, manifestat explicit prin click sau tap pe casetele "De acord, VREAU OFERTE" sau "De acord, TRIMIT SOLICITAREA" de pe Portal.

Prelucrarea datelor personale se va face în toată perioada necesară realizării scopurilor de mai sus, cuprinsă între data furnizării acestora și cea de-a 30-a zi calculată de la data evenimentului festiv comunicat de dumneavoastră.

Conform GDPR, beneficiați de:

   1. dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării;
   2. dreptul de acces la datele prelucrate;
   3. dreptul la rectificarea, ștergerea și portabilitatea datelor;
   4. dreptul de restricționarea prelucrării;
   5. dreptul de a vă opune prelucrării și alte drepturi prevăzute de regulament.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, însă refuzul dumneavoastră are drept consecință imposibilitatea transmiterii cererii de eveniment către Portal și organizatorii de evenimente festive precum și imposibilitatea de a primi informații despre evenimente, produse și servicii ale Portalului.

CONCLUZIE

Datele dumneavoastră personale colectate prin intermediul formularului vor fi distribuite către organizatorii de evenimente parteneri ai Portalului. Reprezentanții localurilor vor lua legătura direct cu dumneavoastră, la numărul de telefon ori adresa de email menționată în formular.

Dacă ați optat pentru contactarea unui singur local, direct din pagina dedicată acestuia pe Portal, veți primi ofertă doar de la acel organizator. Dacă ați optat pentru trimiterea unei cereri prin formularul general (www.localuri.ro/solicit-oferta.html sau www.localuri.ro/solicit-oferta-lnb.html), atunci veți primi oferte separate de la toți partenerii interesați să oferteze evenimentul dumneavoastră.

Dacă nu sunteți de acord să primiți oferte prin email sau telefon, vă rugăm nu completați / trimiteți niciun formular de solicitare oferte de pe Portal.

Completarea, trimiterea și primirea de oferte pentru evenimentul dumneavoastră este complet gratuită, fără comisioane sau alte taxe.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți scrie oricând la adresa de email bucuresti@localuri.ro.

ACUM, SOLICITĂ OFERTĂ PENTRU EVENIMENTUL TĂU!

Vă ajutăm să obțineți oferte personalizate pentru evenimentul dumneavoastră
de la locații premium din București și împrejurimi.
BOTEZ      NUNTĂ      ALTCEVA