sigla

Restaurant La Gil

Categorie: Restaurant nunta
Băneasa, Blv. Aerogarii nr. 21-23, Bucuresti  
0722-534-117, 0212-323-651
Capacitate
min 80 / max 250 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
Informații actualizate iulie 2021

Cu o atmosfera placuta si un serviciu agreabil, Restaurantul La Gil va asteapta cu specialitati internationale, dar mai ales cu preparate traditionale romanesti, care din pacate au fost date uitarii de alte restaurante.

Din meniul bogat nu lipsesc preparatele la gratar: ceafa de porc, cotlet de berbec, pastrama de oaie; ciorbele: de burta, de perisoare, de vacuta; deserturile delicioase: clatite cu fructe si sos de vin, papanasi cu branza de vaci si stafide; si, bineinteles, cei mai mari si mai gustosi mici!

Restaurantul La Gil 1, de constructie noua in stil modern, foarte elegant si cu specific romanesc, dispune de trei saloane cu capacitati intre 80 si 250 de persoane. Ring de dans foarte mare la toate saloanele. Salonul de lux va primeste intr-o liniste reconfortanta si muzica in surdina.

Restaurant La Gil 2, construit in 2011 in stil modern, design-ul interior este gandit sa creeze o atmosfera eleganta si reconfortanta in 3 stiluri diferite.

Indiferent de alegerea facuta a oricarui salon pe langa un lux sofisticat elegant si primitor va suntem alaturi printr-o organizare profesionista pentru a da valoare unui eveniment cu o semnificatie unica in viata dumneavoastra (nunta).

Toate saloanele va ofera posibilitatea organizarii in conditii excelente: mese festive, receptii, conferinte, mese de protocol, festivitati de promovare a produselor (sample), nunti, botezuri, aniversari.

OFERTE ȘI MENIURI 2021 / 2022 - NUNȚI, BOTEZURI

OFERTA SPECIALA DUMINICA
de la 46 euro
OFERTA SPECIALA SAMBATA
de la 58 euro
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Vezi toate meniurile

Complet gratuit, solicită ofertă de la Restaurant La Gil

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

0722 534 117, 021 232 3651, 021 232 9105

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro