sigla

Twilight Events

Piata Presei, Romexpo, Str. Montreal nr. 10 (World Trade Center), Bucuresti  
0722-888-312, 0786-386-435
Capacitate
min 30 / max 400 invitați
Parcare
da
Website direct
vizitează
Informații actualizate octombrie 2021

Ziua nunții Dumneavoastră este specială pentru noi și ne mândrim cu faptul că acordăm atenție fiecărui detaliu, astfel încât evenimentul să se desfășoare intocmai precum vi l-ati imaginat.

Twilight Events - locatii primitoare, mancare delicioasa si servicii de calitate!

Twilight Events va pune la dispozitie in Bucuresti 3 saloane din care puteti alege in functie de natura evenimentului (corporate sau privat), numarul de invitati sau atmosfera dorita (eleganta sau degajata, mai putin formala). Cele trei saloane se gasesc in cadrul World Trade Center Bucuresti WTCB din zona Piata Presei - Grand Ballroom, Darclee si New York.

Coordonatoarea nostra de evenimente va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii si va fi prezenta pe tot parcursul evenimentului pentru a se asigura ca va bucurati de o seara magica alaturi de invitatii dumneavoastra.

Lauda de sine... Stim cu totii continuarea, asa ca decat sa ne laudam cu farmecul locatiilor noastre, cu savoarea meniurilor sau cu talentul de buni organizatori, am prefera sa veniti sa ne cunoasteti si sa vedeti locatia care vi se pare potrivita.

Nunta inseamna bucurie, dar si multe emotii, asa ca de multe ori mirii uita de problema locurilor de parcare. Nu este un detaliu major dar este semnificativ pentru confortul invitatilor. Pentru evenimentele organizate la saloanele Twilight va oferim gratuit locuri de parcare pazite.

Pentru Twilight Events, consultă și:

fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Twilight Events

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

0722.888.312, 0786.386.435

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro