sigla

Restaurant Agora

Categorie: Restaurant nunta
Domenii, Str. Tintasului nr. 27, Bucuresti  
0212-242-482, 0722-304-431
Capacitate
min 10 / max 180 invitați
Meniuri nuntă
de la 55 euro
Meniuri botez
de la 45 euro
Parcare
pe strada
Website direct
vizitează
Informații actualizate mai 2022

Restaurantul Agora este situat in imediata apropiere a Parcul Copilului din Bucuresti sector 1, intre piata Domenii si Calea Grivitei.

Cu o capacitate de 100 de locuri in restaurant si 40 locuri in salonul mic, poate primi cu usurinta un numar mare de clienti, si poate satisface cele mai pretentioase cerinte datorita unei serviri impecabile, unui meniu diversificat si calitativ.

Numele: Agora era piata publica a oraselor grecesti antice. Aici, in fata poporului adunat, regele se prezenta, purtand sceptrul si facea cunoscute hotararile pe care le luase impreuna cu nobilii.

Restaurantul are o bucatarie ultramoderna in care isi desfasoara activitatea o echipa de maestrii bucatari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.

Restaurantul Agora este locul ideal unde va puteti organiza intalnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregatite de bucatarii nostri. Meniul din care poti alege este unul variat in care se imbina renumite mancaruri din bucataria europeana cat si specialitati specifice romanesti.

La noi va asteapta o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari cat si pentru evenimente deosebite:

  • nunti
  • botezuri
  • mese festive
  • cocteiluri

Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului cu capacitate de pana la 80 de persoane, o adevarata oaza de verdeata si liniste, primitoare si racoroasa.

OFERTE ȘI MENIURI 2022 / 2023 - NUNȚI, BOTEZURI

MENIURI NUNTA - de la 55 euro MENIURI BOTEZ - de la 45 euro
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Vezi toate meniurile

Pentru Agora, consultă și:

meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Restaurant Agora

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

021.224.2482, 0722.304.431