sigla

Velveto Finest Ballroom

Tei, Str. Oltetului nr. 30, Bucuresti  
0764-118-347, 0752-182-255
Capacitate
min 50 / max 330 invitați
Parcare
spațioasă
Website direct
vizitează
Informații actualizate ianuarie 2022

Velveto Ballrooms este un centru pentru evenimente situat intr-un cadru natural, chiar pe malul lacului Tei, ce va ofera o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate unde va putem organiza evenimente atat in aer liber in naura cu vedere catre lac sau catre piscina, cat si in interiorul saloanelor generoase.

Alegeti unul dintre cele cinci saloane de evenimente dotate cu terase si pontoane catre lac: Sala Ronda, Salonul Chambre, Salonul Velvet, salonul Bianco sau pavilionul semideschis Velveto Garden.

De asemenea va oferim un spatiu perfect in aer liber la terasa din jurul piscinei Kundalini.

Acestea au fost concepute de designeri astfel incat sa va ofere o atmosfera calda, speciala. Asadar veti intampina o ospitalitate deosebita pentru toti cei care veti avea privilegiul si placerea sa participati la evenimentele organizate la Velveto.

Cu siguranta veti gasi stilul care va place la unul dintre cele sase spatii de evenimente!

ECHIPA VELVETO

Suntem o echipa pasionata, pregatita si experimentata in organizarea oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate sau petreceri aniversare, conferinte, seminarii, lansari de produse, expozitii, baluri , banchete, targuri, concerte live, agape, workshop-uri etc.

ARTA CULINARA

Bucataria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare: Va rasfatam cu cele mai apetisante preparate lasandu-va posibilitatea de a va personaliza si alege singuri varianta de meniu potrivita . Meniuri variate, concepute de maestrii bucatari atat din bucataria traditionala dar si internationala. Puteti savura fiecare sortiment la degustarile organizate special pentru voi.

Pentru Velveto Finest Ballroom, consultă și:

saloanele fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Velveto Finest Ballroom

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0764.118.347, 0752.182.255