sigla

Domeniul Monato

Bolintin, Str. Plaiului nr. 4, Bolintin-Vale  
0733-790-400
Capacitate
min 100 / max 550 invitați
Parcare
200 locuri
Website direct
vizitează
Informații actualizate august 2022

Domeniul Monato este situat la doar 10 minute de Bucuresti, cu acces din autostrada Bucuresti-Pitesti. Cu o impresionanta gradina si o poveste aparte, acesta dispune de trei saloane cu o capacitate intre 100 si 550 de persoane.

Grădina Monato, romantism reinterpretat, o grădină menită să transpună viziunea artistică naturalistă în momentele deosebite ale vizitatorilor.

Pornind de la pontonul generos așezat pe marginea apei, cu un luciu de apă ce adună privirele și un pârâu perfect integrat în peisaj, traversat de 3 poduri cu vederi unice asupra grădinilor de flori și peluzelor, către cascada zgomotoasă găzduită de un deal special conceput pentru un parcurs formal al grădinii, inspirat de terasele de vinuri mediteraneene și grădinile conacelor englezești.

Pergole cu trandafiri englezești, un fel de bujori cățărători sau maci parfumați, mentin grădina în spiritul romantic natural, pentru evenimentele deosebite ce au loc atât ziua cât îi noaptea.

Pavilionul de vară Belvedere, excelent pentru ceremonii în aer liber, pentru evenimente rafinate în spiritul domol al muzicii jazz și blues într-o zi călduroasă de vară. Albul este definitoriu pentru structurile construite pentru ca albul este ceeace vorbește ce mai bine despre viziunea designului peisager din gradina Monato. Florile albe apar succesiv de la trandafiri, la plantele aromatice și zecile de specii de flori perene, pun în valoare și complimentează frumusețea și importanța naturii pentru noi.

Pentru Domeniul Monato, consultă și:

fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Domeniul Monato

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0733-790-400