sigla

Hotel Ambasador ****

Romana, Central, B-dul Magheru nr. 10A, Bucuresti  
0742-353-572
Capacitate
min 10 / max 60 invitați
Parcare
limitata
Website direct
vizitează
Informații actualizate decembrie 2021

Hotelul Ambasador 4**** este situat pe B-dul Magheru, in centrul Bucurestiului, la 3 minute de Piata Universitatii.

Situat la etajul I al hotelului, Restaurantul Ambasador are o capacitate de 50 persoane si este deschis zilnic intre orele 07:00-22:00. Va asteapta sa va bucurati de savoarea preparatelor, specialitatile restaurantului apartinand bucatariilor internationale si romanesti, fiind servite a la carte.

Poate fi locatia ideala pentru diverse evenimente private, de la o petrecere onomastica restransa pana la o cina festiva de afaceri. Serviciile de inalta calitate oferite de catre personalul calificat si meniul conceput pentru a satisface orice exigenta, garanteaza reusita oricarui tip de eveniment.

SALA DE EVENIMENTE PANORAMIC

Situata la etajul 12 al hotelului, poate gazdui evenimente de tip: onomastica, botez, nunta, corporate, guvernamental, non-profit si altele, intr-un cadru intim si restrans. Capacitatea salii este de 60 persoane. Aranjamentele alese cu bun gust, jocurile de lumini si decorul oferit transforma orice eveniment intr-o amintire placuta si va indeamna sa reveniti la Ambasador.

SALA DE CONFERINTE

Are o capacitate maxima in format teatru de 100 persoane. Este modulara, putand fi impartita in 2 sali de dimensiuni diferite: o sala cu o capacitate de 70 persoane, iar cea de-a doua sala - 30 persoane.Cele doua sali dispun de doua intrari separate, cu spatiu pentru pauza de cafea, oferind astfel posibilitatea sustinerii simultane a doua traininguri, conferinte.

Echipamente tehnice: videoproiector NEC/4200, retroproiector, ecran de proiectie automatic, DVD Player, monitor plasma/TV, imprimanta si multifunctionale, flipchart si whiteboard Mobil(e), instalatie de sonorizare / 2 microfoane wireless si 2 fixe, internet de mare viteza.

TERASA PANORAMIC ETAJ 11

Terasa amenajata la etajul 11 este un loc la fel de potrivit pentru organizare petreceri intr-un cadru inedit. Noua terasa a hotelului Ambasador ofera facilitatile unui elegant Sky Bar prin imaginea panoramica pe care o ofera. Capacitatea terasei este de 35 de persoane, fiind un spatiu intim pentru desfasurarea unui eveniment in standardele unui hotel de 4****.

OFERTE ȘI MENIURI 2022 / 2023 - NUNȚI, BOTEZURI

MENIURI NUNTĂ - începând de la 67 euro MENIURI BOTEZ - începând de la 54 euro MENIURI ANIVERSĂRI - începând de la 35 euro OFERTE CORPORATE ȘI CONFERINȚE
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Vezi toate meniurile

Pentru Ambasador ****, consultă și:

meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Hotel Ambasador ****

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0742.353.572