sigla

Niko Palace

Jilava, Sos. Giurgiului nr. 302, Jilava  
0721-651-000
Capacitate
min 150 / max 450 invitați
Website direct
vizitează
Informații actualizate august 2022

Brand-ul Niko Palace înglobează vechime și experiență, și reprezintă locația ideală pentru orice eveniment de vis petrecut în mijlocul naturii.

Amplasat in imediata apropiere a Bucurestiului, la marginea padurii, Niko Palace Garden are ferestrele deschise pentru orice eveniment frumos si de neuitat din viata dumeavoastra!

Niko Palace ofera două corturi de lux precum și salonul Antique, pentru a va crea un spatiu cu adevarat elegant și deosebit pentru ziua cea mare. Cand vine vorba de aspect, va puteti uimi invitatii cu un tip complex de cort, spre deosebire de cele clasice doar cu o singura structura. Acest salon poate avea captuseli albe, plate pentru un aspect proaspat si contemporan, precum si o varietate de optiuni de iluminat.

  • Nu percepem taxa de sala
  • Nu percepem taxa de DOP
  • Nu percepem taxa de sonorizare
  • Nu percepem comision personal

In esenta, daca va ganditi la locuri in aer liber pentru a va organiza cel mai important eveniment din viata dumneavoastra si nu puteti controla factorul vreme rea la data nuntii, inchirierea unui salon cu terasa in aer liber ar trebui sa fie catalogata ca prioritate pe lista de organizare a nuntii.

Petrecerile private, nunțile, botezurile, evenimentele corporate, indiferent care este tema, ne vom lua angajamentul de a pregăti totul cu dăruire, pasiune și profesionalism!

Experiența Niko Palace revitalizează simțurile, îndeplinește chiar dorințele și nevoile neexprimate ale clienților noștri.

Avem o misiune - aceea de a oferi clienților o experiență unică, personalizată, la cele mai înalte standarde. Ne angajăm să punem la dispoziție cele mai bune servicii si facilități partenerilor noștri, care se vor bucura întotdeauna de o atmosferă caldă, relaxată, dar rafinată.

De toate acestea vă puteți convinge o data cu vizionarea saloanelor pe care vi le punem la dispoziție.

Pentru Niko Palace, consultă și:

fotografiile website facebook inapoi sus

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0721.651.000