sigla

Queen Event Ballroom

Splaiul Unirii, Spl. Unirii nr. 773, Bucuresti  
0723-154-564, 0724-605-209
Capacitate
min 100 / max 270 invitați
Parcare
95 locuri
Website direct
vizitează
Informații actualizate mai 2022

Queen Event Ballroom este spatiul ideal pentru organizarea de evenimente private, petreceri corporate si de evenimente speciale.

Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta. Un loc frumos, conceput special pentru tine!

Alege Queen Event pentru evenimentul special din viata ta, iar noi ne vom ocupa de personalizarea acestuia conform dorintelor tale!

Salonul nostru de evenimente are o capacitate incepand de la 70 de locuri pana la 270 locuri la mese rotunde, 420 locuri in sala de conferinta si 550 locuri in sala de cocktail.

Fiecare eveniment este asistat de catre planmaker-ul de nunta care va avea rolul si placerea sa va indrume si sa asiste de la planificarea nuntii pana in seara organizarii evenimentului, de la buchetul miresei pana la inchirierea limuzinei sau orice altceva va face ca evenimentul sa fie reusit.

Este pregatit sa va ofere servicii de prima clasa pentru evenimentele dumneavoastra, chiar daca este vorba despre o simpla petrecere privata sau o masa festiva de 270 de invitati.

Profesionalismul, inalta tinuta si atmosfera relaxanta a intregului staff al restaurantului va promite o experienta unica in arta culinara.

Locatia dispune si de un minihotel cu 6 camere!

OFERTE ȘI MENIURI 2022 / 2023 - NUNȚI, BOTEZURI

OFERTA ALL INCLUSIVE - zilele de post si duminica, 63 euro MENIURI BOTEZ - preturi de 52 si 75 euro BOTEZ ALL INCLUSIVE - lunile ianuarie - aprilie, 49 euro
Pentru oferte personalizate contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Vezi toate meniurile

Pentru Queen Event Ballroom, consultă și:

meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Queen Event Ballroom

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0723-154-564, 0724-605-209