Almira Ballroom

sigla
Pantelimon, B-dul Biruinței nr. 91, Pantelimon  
0787-589-849

Invitați

min 100 / max 200

Parcare

proprie

Meniuri nuntă

de la 65 euro

Meniuri botez

de la 58 euro

Cu finisaje perfecte si un decor grandios, Almira Ballroom este condus de o echipa cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul evenimentelor, adevarati profesionisti!

La noi, totul este nou si de ultima generatie: de la mobilier, sticlarie si vesela, pana la sistemele de aer conditionat si echipamentele de bucatarie. Dorim sa asiguram clientilor nostri confort si siguranta.

Salonul extrem de generos, are o suprafata de 440 mp, capacitatea intre 100 si 200 de persoane. Decorat in stilul Ludovic al XIV-lea, foarte somptuos, tapet cu numeroase ornamente din ghirlande de flori si frunze delicate, cu draperii grele si luxoase, impodobit de candelabre masive.

Avem tehnologie de ultima generatie: in functie de preferinte, salonul va fi luminat in culoare dorita. Paleta de lumina merge de la alb, trecand prin toate nuantele de verde, albastru, galben, pana la rosu intens. Sistemul audio este performant si reda sunetul cristal.

Mancarea pe care v-o oferim este foarte proaspata, gatita in conditii de igiena maxima (totul este nou-nout) si foarte gustoasa. Suntem flexibili, orice doriti sa modificati sau sa adaugati in meniu, noi o vom face.

Drapajul meselor si husele scaunelor vor fi in functie de preferintele Dumneavoastra. Noi va oferim o gama larga de materiale, texturi, culori si modele. Vesela si tacamurile sunt noi, paharele sunt mari si foarte moderne.

Vara este racoare in interior iar iarna este cald si placut. In curte avem parcare pazita. Salile de baie sunt o adevarata opera de arta: foarte incapatoare si moderne, curate pana la obsesie, placut mirositoare.

Suntem foarte seriosi, puteti lasa toate grijile pregatirilor in seama noastra. Pentru calitatea si ambientul pe care vi le oferim, preturile pe care acum le avem sunt promotionale si bat orice concurenta.

Actualizare recentă - iunie 2024

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2024 / 2025

MENIURI NUNTĂ - începând de la 65 euro MENIURI BOTEZ - începând de la 58 euro
Pentru oferte și meniuri personalizate, menționați LOCALURI.ro când contactați Almira Ballroom.
Arată-mi ofertele

Pentru Almira Ballroom, consultă și:

meniurile fotografiile website facebook inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Almira Ballroom

Gratuit, direct și fără comision

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Trimitem solicitarea către Almira Ballroom, care te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește aici termenii de utilizare.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0787.589.849