— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

The Best Ballroom

Pantelimon, Bd. Basarabiei nr. 256, intrarea poarta Faur 1, Bucuresti  
0756-116-011
Capacitate
min 50 / max 200 invitați
Website direct
vizitează
Parcare
proprie
INFORMAȚII ACTUALIZATE IANUARIE 2019

După 10 ani de activitate venim cu un proiect nou: The Best Ballroom - concept dezvoltat de Hitman International, care are în portofoliu brandurile American Ballroom și Presidential Ballroom. Echipa de profesioniști care a dezvoltat cu succes cele doua proiecte anterioare face acum un pas îndrăzneț și îți oferă o nouă gamă de servicii complete.

The Best Ballroom îți îndeplinește toate dorințele și nevoile legate de pregătirea unui eveniment într-o atmosferă caldă, relaxantă, dar rafinată. Indiferent dacă este vorba de nuntă, botez, petrecerea alături de prieteni sau un eveniment corporate cum ar fi conferință, seminar, lansare de produs sau expoziție, îți stăm la dispoziție cu cele mai bune servicii.

Poți alege să îți organizezi petrecerea în șase saloane de evenimente, fără stâlpi interiori, extrem de spațioase, decorate exclusivist, care pot găzdui petreceri cu 120 - 200 de invitați. Fiecare salon este echipat cu o cameră specială pentru mireasă. Separat, există un spațiu pentru oficierea căsătoriilor. Zona exterioară este dotată cu mese de cocktail. La cerere, se pot asigura decorațiuni și aranjamente florale personalizate.

Complexul, echipat cu sistem de climatizare de ultimă generație, dispune de un set complet de lumini inteligente pentru sală și ringul de dans. De asemenea, se oferă internet gratuit, serviciu de îndrumare la intrare și parcare proprie păzită, în care invitații sunt îndrumați de un valet. Bucătăria proprie asigură cele mai proaspete și rafinate preparate culinare.

Pe lângă aceste dotări, The Best Ballroom vă oferă următoarele:

  • Loc de joacă pentru copii
  • Camera miresei
  • Garderobă
  • Lobby dotat cu lounge
  • Zonă de relaxare

Trimitem solicitarea către The Best Ballroom, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0756-116-011

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro