sigla

The Best Ballroom

Pantelimon, Bd. Basarabiei nr. 256, intrarea poarta Faur 1, Bucuresti  
0756-116-011
Capacitate
min 50 / max 200 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

The Best Ballroom vă îndeplineşte toate dorinţele şi nevoile legate de pregătirea unui eveniment într-o atmosferă caldă, relaxantă, dar rafinată.

Fie ea nuntă, botez, petrecere alături de prieteni sau un eveniment corporate cum ar fi conferinţă, seminar, lansare de produs sau expoziţii, personalul nostru vă la dispoziţie cu cele mai bune servicii. Mai mult decât atât, talentul și dedicarea echipei noastre asigură elementele cheie necesare realizării unui moment de o eleganță desăvârșită.

Puteţi alege să vă organizați petrecerea într-unul din cele şase saloane de evenimente din cadrul incintei Faur: fără stâlpi interiori, extrem de spaţioase, decorate exclusivist, acestea pot găzdui petreceri cu 120 – 200 de invitaţi.

Fiecare salon este echipat cu o cameră specială care, în cazul nunților, poate fi folosită de către miri iar, separat, există și un spaţiu pentru oficierea căsătoriilor. Zona exterioară este dotată cu mese de cocktail. La cerere, se pot asigura decoraţiuni și aranjamente florale personalizate.

Complexul, echipat cu sistem de climatizare de ultimă generaţie, dispune de un set complet de lumini inteligente pentru sală și ringul de dans. De asemenea, se oferă internet gratuit, loc de joacă pentru copii, serviciu de îndrumare la intrare şi parcare proprie păzită, în care invitaţii sunt primiți de un valet.

Bucătăria proprie asigură cele mai proaspete şi rafinate preparate culinare. Gândite cu stil, preparatele culinare de înaltă clasă oferite în cadrul meniurilor vor satisface, cu siguranță, cele mai variate pretenții.

Meniurile rafinate, întotdeauna proaspete, sunt concepute din ingrediente de calitate și atent verificate de specialiști în gastronomie, ale căror rețete îndelung experimentate au constituit deja deliciul a mii de invitați.

Pentru The Best Ballroom, consultă și:

saloanele

galerie foto

website direct

profil facebook

inapoi sus

Trimitem solicitarea către The Best Ballroom.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0756-116-011

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro