Restaurante Bucuresti

LOCATII NUNTA / BOTEZ RESTAURANTE CORPORATE
Solicită ofertă Nunta Bucuresti Invitatii nunta Ballroom Listează local
OFERTE SPECIALE 2017 / 2018 | MENIURI NUNTA | TARGURI NUNTI 2018

INVITATII NUNTA

Invitatia pentru nunta reprezinta un aspect foarte importat ce face parte din nunta ta. Invitatia este de fapt o scrisoare care cere destinatarului sa participe la nunta, scrisa de regula in limbaj formal si trimisa cu cel putin 5 saptamani inainte de data nuntii.

Pentru alegerea aspectului pe care acestea il vor avea si al mesajului lor, ai o multime de variante din care poti alege. In ceea ce priveste inmanarea lor, trebuie sa tii cont de cateva detalii importante.

Cand si cum le impartim

Perioada optima de impartirea a invitatiilor este cu 2-3 luni inainte de nunta, dar nu mai devreme de 5 saptamani. Asadar, nu este indicat nici sa le inmanezi cu prea mult timp inainte de nunta, dar nici in ultima saptamana.

Trebuie luata in considerare si perioada in care va avea loc nunta. Pentru nuntile de toamna, sunt de ajuns 1-2 luni inainte de nunta, pentru cele de primavara, vara sau iarna este necesara o perioada mai lunga. In aceste anotimpuri intalnim concedii mai frecvente, dar si nunti mai dese.

In ceea ce priveste impartirea, poti sa realizezi un plan de distribuire astfel incat invitatiile tale sa ajunga la timp in casele tuturor apropiatilor. Invitatiilor din alt oras sau alta tara le poti trimite prin posta sau curier rapid, sau chiar in varianta electronica.

Oferirea invitatiilor personal o poti face intalnindu-te cu mai multi prieteni simultan sau cu fiecare invitat in parte.

Foloseste o lista speciala pe care sa bifezi persoanele cu care te-ai intalnit sau carora le-ai expediat invitatia.

Confirmarea participarii

Nu te baza pe confirmarile verbale primite cand ai anuntat evenimentul. Daca nu ai primit confirmarile participarii pana in ultima saptamana, este recomandat sa suni pentru a obtine raspunsul. In acest fel poti comanda un numar optim de meniuri si stii la cate persoane sa te astepti.

Ai in vedere si faptul ca pot interveni probleme neprevazute si chiar unii dintre cei care au confirmat nu pot participa sau dimpotriva, pot veni si unele persoane ce nu au confirmat prezenta la nunta.

Phoenix Cernica Club
Evenimente pe malul lacului
Palatul Ghica Tei
Salon evenimente la palat
Hotel Ramada North
Sali pentru evenimente
Niko Palace
5 saloane pentru evenimente
Hotel Yesterday
5 saloane pentru evenimente
The Temple Society Events
Evenimente frumoase
Restaurant Amarillo Drumul Taberei
Evenimente Moghioros
Artha Park Events
Nunta in natura la Snagov
Hotel West Plaza
West Plaza - Salon Evenimente
Twilight Events
5 saloane pentru evenimente
Restaurant La Gil
Mici mari si gustosi
Burlesque Events
Ultimele Duminici 2017
Restaurant Floreal
Evenimente Berceni
Restaurant Passion Drumul Taberei
Evenimente in Drumul Taberei
Elisabeta - Saloane Evenimente
Nunta Ultra All Inclusive 65 euro