— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Palatul Ghica Tei

Locatie nunta botez
Bucuresti - Zona Tei, Colentina, Str. Doamna Ghica nr. 5 HARTĂ
0784-123-450, 0784-123-450
Capacitate
min 40 / max 300 invitați
Parcare
da
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE MARTIE 2018

TRANSFORMĂ FIECARE EVENIMENT ÎNTR-O AMINTIRE DE NEUITAT!

Cu o istorie de aproape 200 de ani, Palatul Ghica Tei reprezinta dorinta implinita a Voevodului Grigore IV Ghika, Domn al Țării Românești care, cu limbă de moarte, a lăsat "Legatul Măriei Sale întru pomenire Grigore Ghika Voevod pentru Moșia Colentina din anul 1833", redactat în limba greacă, prin care impunea generațiilor următoare să conserve acest lacaș pentru petreceri plăcute.

Situat in inima Capitalei, cu valoare de monument istoric de arhitectura, cu un trecut tumultuos, reprezentând o mărturie vie a tradiției și a culturii românești, Palatul Ghica Tei va ofera posibilitatea de a calatori in timp si de a simti emotiile petrecerilor unei epoci de mult apuse.

Interiorul generos precum si finisajele deosebita ale Salii de Bal a Palatului, răspund celor mai exigente pretentii ale unui public select, atent la cele mai mici detalii. Sala de Bal a fost special construita pentru evenimente de amploare si impresioneaza prin design-ul sau care impleteste luxul clasic de odinioara cu stilul modern.

Facilităţile oferite de Sala de Bal a Palatului raspund tuturor nevoilor unui eveniment care sa atinga perfectiunea:

  • suprafata de 450 de metri pătraţi, la care se adaugă un lobby generos
  • doua curti venetiene, interioare, care pot fi amenajate pentru cocktail-uri si ceremonii sau mese festive în aer liber
  • gradina palatului cu o suprafata de 1500mp unde se pot organiza evenimente in aer liber
  • parcare pazita cu capacitate de 100 de locuri

Posibilitatea de amenjare a acestor spatii depinde numai de viziunea si imaginatia clientului. Sala poate gazdui pana la 500 invitati pentru evenimentele corporate si 300 invitati pentru evenimentele private.

Palatul Ghica Tei organizeaza evenimente culturale, sociale si de caritate dar si petreceri de companie, lansari si intalniri pentru mediul de afaceri din Romania.

SALOANE EVENIMENTE - Palatul Ghica Tei

Detaliere saloane

Trimitem solicitarea către Palatul Ghica Tei, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0784.123.450, 0784.123.450

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro