Restaurant si Terasa Amarillo

sigla
Intersectie Dr. Taberei cu Blv. Brasov (intrare parc Moghioros), Bucuresti  
0722-244-599, 0722-215-615

Invitați

min 10 / max 150

Parcare

Da

Meniuri nuntă

Meniuri botez

de la 35 euro

La Restaurant Amarillo va puteti desfata cu minunate preparate culinare. La noi totul este pur si simplu delicios! Mananci pe saturate de "te lingi pe degete".

Nu stiti unde sa va beti cafeluta de dimineata? La Amarillo puteti alege dintr-o multitudine de cafele aromate, bine facute, care iti vor face ziua mai placuta.

Sunteti asteptati si in noul salon de la etaj, cu o capacitate de circa 100 de persoane, ideal pentru petreceri si evenimente de orice fel!

Doriti sa iesiti la o bere sau un pahar cu vin alaturi de prieteni? Tot aici veti gasi cele mai variate sortimente de bere si de vin.

Daca vreti sa va scoateti prietena la o terasa si s-o impresionati, comandati-i unul dintre minunatele cocktail-uri si o veti da gata! Dar stiti cum e, vorba multa saracia omului. Cel mai bine e sa veniti si va veti convinge singuri, dar noi va garantam ca veti reveni.

Organizam mese festive si petreceri private.

SERVICII CATERING
Oferim servicii de catering pentru diverse ocazii: petreceri, mese festive la domiciliul dumneavoastra sau la locul de munca. Comanda minima 100 lei. Detalii la 0722.244.599. Preparatele se ridica din restaurant, nu avem posibilitatea de livrare.
Actualizare recentă - iunie 2024

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2024 / 2025

Pentru oferte și meniuri personalizate, menționați LOCALURI.ro când contactați Amarillo.
Arată-mi ofertele

Pentru Amarillo, consultă și:

fotografiile website inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Restaurant si Terasa Amarillo

Gratuit, direct și fără comision

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Trimitem solicitarea către Restaurant si Terasa Amarillo, care te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește aici termenii de utilizare.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0722.244.599, 0722.215.615