Ambasad′or Events

sigla
Otopeni, Drumul Odaii nr. 34-36, Otopeni, Bucuresti  
0728-808-029

Invitați

min 80 / max 1000

Parcare

proprie

Meniuri nuntă

de la 59 euro

Meniuri botez

de la 58 euro

Ne plac povestile cu final fericit. De aici vine si filosofia Ambasad′Or: Zambeste, Bucura-te, Petrece! Orice-am face, tu esti in centrul atentiei noastre. De asta, atunci cand vrei sa lucrezi impreuna cu cei mai buni, vei alege o singura cale. Daca citesti acest text, ai ales-o deja!

Ambasad′Or Events poate gazdui pana la 1000 de invitati in cele cinci saloane din care este alcatuit. Orice eveniment ai avea in plan, nu esti singur! impreuna, vom picta in detaliu tabloul evenimentului vostru, indiferent ca este o nunta, un botez sau un eveniment de afaceri.

Visele voastre vor deveni reale cu ajutorul Presedintelui Centrului de Evenimente Ambasad′Or Events. Experienta colosala pe care a dobandit-o in domeniul wedding planning isi spune cuvantul.

Nicusor Stan va va consilia in pregatirea evenimentului vostru, pana la cele mai mici detalii, povestea voastra capatand, astfel, contur intr-un timp relativ scurt. Presiunea, situatiile contra-timp, agitatia, toate acestea ni le vom insusi noi pentru ca voi sa va bucurati cat mai mult de aceasta zi unica in viata voastra.

Inspirati de natura, am creat inca de la intrarea in Centrul de evenimente Ambasad′Or Events o atmosfera imposibil de uitat, cu alei de promenada care brazdeaza sofisticat spatiul verde punctat de cateva bancute elegant aranjate in acest peisaj luxos.

Aleea principala poate fi decorata cu un covor rosu pentru o primire demna de Oscar sau cu incredibile torte si coloane romane pentru un efect cu adevarat impresionant.

Actualizare recentă - mai 2024

OFERTE ȘI MENIURI  ·  2024 / 2025

NUNTĂ 2024 - ultimele zile disponibile, de la 59 euro fără TVA NUNTĂ 2025 - ultimele zile disponibile, de la 79 euro fără TVA OFERTĂ BOTEZ - ultimele zile disponibile, de la 58 euro fără TVA
Pentru oferte și meniuri personalizate, contactați localul și menționați LOCALURI.ro
Arată-mi ofertele

SALOANE

SALONUL BEVERLY HILLS
250 persoane
SALONUL MANHATTAN
180 persoane
SALONUL ROUTE 66
600 persoane
SALONUL BROADWAY
120 persoane
PAVILIONUL DUBAI
600 persoane
Arată-mi saloanele

Pentru Ambasad′or Events, consultă și:

saloanele fotografiile website facebook inapoi sus

SOLICITĂ OFERTĂ
de la Ambasad′or Events

Gratuit, direct și fără comision

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Trimitem solicitarea către Ambasad′or Events, care te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește aici termenii de utilizare.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0728-808-029