sigla

Ambasad′or Events

Otopeni, Drumul Odaii nr. 34-36, Otopeni, Bucuresti  
0728-808-029
Capacitate
min 80 / max 1000 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
Informații actualizate august 2022

Ne plac povestile cu final fericit. De aici vine si filosofia Ambasad′Or: Zambeste, Bucura-te, Petrece! Orice-am face, tu esti in centrul atentiei noastre. De asta, atunci cand vrei sa lucrezi impreuna cu cei mai buni, vei alege o singura cale. Daca citesti acest text, ai ales-o deja!

Ambasad′Or Events poate gazdui pana la 1000 de invitati in cele cinci saloane din care este alcatuit. Orice eveniment ai avea in plan, nu esti singur! impreuna, vom picta in detaliu tabloul evenimentului vostru, indiferent ca este o nunta, un botez sau un eveniment de afaceri.

Visele voastre vor deveni reale cu ajutorul Presedintelui Centrului de Evenimente Ambasad′Or Events. Experienta colosala pe care a dobandit-o in domeniul wedding planning isi spune cuvantul.

Nicusor Stan va va consilia in pregatirea evenimentului vostru, pana la cele mai mici detalii, povestea voastra capatand, astfel, contur intr-un timp relativ scurt. Presiunea, situatiile contra-timp, agitatia, toate acestea ni le vom insusi noi pentru ca voi sa va bucurati cat mai mult de aceasta zi unica in viata voastra.

Inspirati de natura, am creat inca de la intrarea in Centrul de evenimente Ambasad′Or Events o atmosfera imposibil de uitat, cu alei de promenada care brazdeaza sofisticat spatiul verde punctat de cateva bancute elegant aranjate in acest peisaj luxos.

Aleea principala poate fi decorata cu un covor rosu pentru o primire demna de Oscar sau cu incredibile torte si coloane romane pentru un efect cu adevarat impresionant.

SALOANE EVENIMENTE - Ambasad′or Events

SALONUL BEVERLY HILLS
250 persoane
SALONUL MANHATTAN
180 persoane
SALONUL ROUTE 66
600 persoane
SALONUL BROADWAY
120 persoane
PAVILIONUL DUBAI
600 persoane
Detaliere saloane

Pentru Ambasad′or Events, consultă și:

saloanele fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Ambasad′or Events

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0728-808-029