— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Ambasad’or Events

Restaurant nunta
Drumul Odaii nr. 34–36, Otopeni, Otopeni - Bucuresti
0734-442-219, 0728-808-029
Capacitate
min 80 / max 1000 invitați
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
Categorie
Restaurant nunta
INFORMAȚII ACTUALIZATE SEPTEMBRIE 2018

Ne plac poveștile cu final fericit. De aici vine și filosofia Ambasad’Or: Zâmbește, Bucură-te, Petrece! Orice-am face, tu ești în centrul atenției noastre. De asta, atunci când vrei să lucrezi împreună cu cei mai buni, vei alege o singură cale. Dacă citești acest text, ai ales-o deja!

Ambasad’Or Events poate găzdui până la 1000 de invitați în cele patru saloane din care este alcătuit. Orice eveniment ai avea în plan, nu eşti singur! Împreună, vom picta în detaliu tabloul evenimentului vostru, indiferent că este o nuntă, un botez sau un eveniment de afaceri.

Dorințele clienților noștri sunt ca o poruncă pentru noi, obiectivul nostru este ca aceste dorințe să fie conturate într-un mod cât mai elegant, oferind evenimentului vostru o notă deosebită, ce va rămâne o amintire veșnică pentru voi și invitații voștri.

Visele voastre vor deveni reale cu ajutorul Președintelui Centrului de Evenimente Ambasad’Or Events. Experiența colosală pe care a dobândit-o în domeniul ”wedding planning” își spune cuvântul. Nicușor Stan vă va consilia în pregătirea evenimentului vostru, până la cele mai mici detalii, povestea voastră căpătând, astfel, contur într-un timp relativ scurt. Presiunea, situațiile contra-timp, agitația, toate acestea ni le vom însuși noi pentru ca voi să vă bucurați cât mai mult de această zi unică în viața voastră.

Inspiraţi de natură, am creat încă de la intrarea în Centrul de evenimente Ambasad’Or Events o atmosferă imposibil de uitat, cu alei de promenadă care brăzdează sofisticat spaţiul verde punctat de câteva băncuţe elegant aranjate în acest peisaj luxos. Aleea principală poate fi decorată cu un covor roşu pentru o primire demnă de Oscar sau cu incredibile torţe şi coloane romane pentru un efect cu adevărat impresionant. Orice eveniment care are nevoie de aer liber găseşte la Ambasad’Or gazda perfectă.

OFERTE ȘI MENIURI 2018 / 2019 - NUNȚI, BOTEZURI

MENIU NUNTA - 69 EURO
MENIU BOTEZ - 59 EURO
Vezi toate meniurile

Trimitem solicitarea către Ambasad’or Events, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0734.442.219, 0728.808.029, 0731.530.438

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro