— LOCAȚII PREMIUM RECOMANDATE —

sigla

Ambient Lake Events

Frumuşani, 12 km de la BIG Berceni, Frumuşani  
0784-400-515, 0727-583-671
Capacitate
min 10 / max 350 invitați
Website direct
vizitează
Parcare
proprie
INFORMAȚII ACTUALIZATE MAI 2019

Ambient Lake Events reprezintă o alternativă inedită pentru orice fel de nuntă sau botez, organizat pe malul lacului, în mijlocul naturii. Fie că vă doriți o petrecere mică, intimă pentru cateva persoane ori un eveniment de anvergură, oferta noastră este gândită pentru a satisface cât mai multe cerințe.

Cortul se afla la o distanta scurta fata de Bucuresti, la iesirea din Frumusani, pe malul lacului, amplasat pe un domeniu de 23.000 mp, avand doua terase in aer liber create special si pentru evenimentele exterioare.

Salonul de evenimente este reprezentat de un elegant cort in stil american, complet izolat si partitionat, imbracat in sute de drapaje de matase, care poate gazdui pana la 350 persoane la mese sau 550 persoane standing (tip bufet suedez).

Acest ballroom elegant aflat in mijlocul naturii vine la pachet cu servicii de 5 stele, decorul, meniul si servirea fiind asigurate de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu.

Pe langa set-up-ul natural de poveste, salonul poate fi aranjat dupa dorintele dumneavoastra si include dotari de top precum aer conditionat, candelabre, canapele suplimentare, ring de dans si terasa exterioara.

Stim ca exista o multime de lucruri importante in planificarea evenimentului dumneavoastra, dar cu siguranta locatia aleasa va face evenimentul vostru unic si memorabil indiferent de natura sa.

Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta. Un loc prietenos cu spatiu multifunctional conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment.

OFERTE ȘI MENIURI 2019 / 2020 - NUNȚI, BOTEZURI

SAMBETE LIBERE / TRANSPORT DUS-INTORS GRATUIT - DIN BUCURESTI SI ILFOV
MENIURI NUNTĂ - începând de la 47 euro MENIU BOTEZ - la doar 25 euro Vezi toate meniurile

Trimitem solicitarea către Ambient Lake Events, pentru a vă contacta cu detalii.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0784.400.515, 0727.583.671

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro