sigla

Ambient Summer Beach

Frumuşani, DN4, Km 27, la 12 km de la BIG Berceni, Frumuşani  
0723-600-363
Capacitate
min 60 / max 300 invitați
Meniuri nuntă
de la 49 euro
Parcare
proprie
Website direct
vizitează
Informații actualizate noiembrie 2022

Dacă doriți sa renuntati la ideea de nunta tradiționala, dar totuși marea vi se pare departe, va invitam sa alegeți Ambient Summer Beach, o locație cu plaja naturală, piscina, situată pe malul lacului, la doar 15 km de Bucuresti.

La Ambient Summer Beach veți avea parte de o atmosfera romantica, unde cu siguranța petrecerea se va transforma intr-un eveniment memorabil.

Așa ca fie ca va doriți o nunta atipica, fie una elegantă, cu accente moderne, petrecerea la piscina va fi pe placul tuturor.

In cazul in care vremea nu tine nu noi, petrecerea poate fi mutată in restaurantul semi-deschis, cu o vedere frumoasa asupra piscinei, de la apus pana la răsărit!

Bucatarie proprie poate satisface ceva mai rafinate gusturi culinare. Răsfățam clienții cu cele mai apetisante preparate, lăsându-le posibilitatea de a-și personaliza și alege singuri varianta de meniu potrivită. Puteți savura fiecare sortiment la degustările organizate special pentru clienții nostri.

Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru vizionari și pentru a va ajuta sa creati propriu decor!

Pentru Ambient Summer Beach, consultă și:

fotografiile website facebook inapoi sus

Complet gratuit, solicită ofertă de la Ambient Summer Beach

Fără comision sau alte taxe

Contact direct, fără intermediari

Nume:
Email:
Telefon:
CE SE ÎNTÂMPLĂ MAI DEPARTE?

Solicitarea este trimisă către reprezentantul localului. Acesta te va contacta direct, prin email sau telefon. Citește Informarea GDPR.

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro

0723-600-363