sigla

Belvedere Grand Ballroom

Clinceni, Str. Carierei nr. 58, Clinceni  
0745-286-022, 0740-222-555
Capacitate
min 80 / max 300 invitați
Parcare
da, foarte mare
Website direct
vizitează
INFORMAȚII ACTUALIZATE IUNIE 2020

Belvedere Grand Ballroom este un centru de evenimente pozitionat in mijlocul naturii, pe terenul dintre doua lacuri, la doar 5 km de Bucuresti. Parcul ce gazduieste acest superb complex se intinde pe o suprafata de 35 de hectare.

Complexul gazduieste trei saloane pentru evenimente, ce au acces la o parcare privata si pazita, de 3000 m2. Cununia religioasa poate fi organizata deasupra apei pe ponton sau in una din cele doua gradini de pe malul lacului.

Aici orice eveniment ia amploarea unuia de poveste! Pe langa meniul bogat si variat, se ofera intregul pachet de servicii pentru un eveniment unic. In plus, la lasarea noptii oaspetii se pot delecta cu un spectaculos Barbeque sau pot comanda un splendid foc de artificii care se reflecta pe luciul apei.

Cei dornici de relaxare pot beneficia zilnic de plaja cu nisip de pe malul lacului, de plimbari cu ambarcatiuni nautice sau de pescuit sportiv. De asemenea va puteti bucura de unul dintre cele 2 terenuri de tenis precum si de piscina cu bar lounge.

Pentru cei care vor sa-si petreaca cateva zile in natura, departe de zgomotul orasului, le punem la dispozitie 7 camere duble cu vedere la lac, dotate cu aer conditionat si tv.

Accesul la locatie se face astfel: pe Soseaua Bucuresti-Alexandria, in localitatea Bragadiru, se face la dreapta spre Clinceni in cadrul sensului giratoriu. Alta varianta este pe Prelungirea Ghencea, se traverseaza soseaua de centura si se tine drumul principal prin Domnesti-Clinceni.

Pentru Belvedere Grand Ballroom, consultă și:

saloanele

galerie foto

website direct

profil facebook

inapoi sus

Trimitem solicitarea către Belvedere Grand Ballroom.

Nume:
Email:
Telefon:
Informații/ rezervări

0745.286.022, 0740.222.555

Te rugăm să ne spui că ne-ai găsit pe LOCALURI.ro